LONDON

10/12-10
Fick lite panik när jag gick igenom säkerhetskontrollen först sa dom ta av dig koftan och jag hade bara t-shirt under men de var ju bara att ta av sig den och gå igenom så snabbt så möjligt men de ville inte ödet.. Jag pep. Tog av mig skorna. Pep igenom. Fick en människa som skulle kolla igenom hela mig... Mitt försök att gå obemärkt genom säkerthetskontrollen gick ju åt fanders!
Men på flyget kom vi på i tid och vi reste iväg mot London
Efter flyget och tåget in till london eller ja Victoria Station kom vi dit ca 11.17 som ni ser ;) och genom Hyde Park som hade julmarknad och upp i ett pariserhjul, dom hade också ett talande träd, vi träffade även på en liten ekorre som vi matade med ost!
Lite pizza och shopping så var den dagen slut!







11/12-10
Shopping på oxford street Hamley's ett sju vånings högt leksaksaffär där jag köpte en liten nalle :)
The Tower, Picadilly circus och gungning i hyde park






12/12-10
Madame Tussaud's
Några nissar välkomnade syrran och lastade paket i hennes famn till en nisse välte den så de sprang och grät och gömde sig under granen hela tiden.. Man måste väl bara säga otroliga vax doxkor och så äkta! och ja jag var ju bara tvungen att hälsa på pepparkakan i Shrek också 


13/12-10
Mammas födelsedag så ett försenat grattis till henne!
Dagen började med The dungeons. Ett upplevelse museum om Londons mörka sidor om man säger så man kan väl kalla de för wax museum of horror. Bloody Mary, Sweeny Tood, Jack The ripper m.m
Sen fortsatte de med en liten tour runt om i London senare på dagen då vi såg, Big Ben, Westminister Abbey
Vi bowlade också på kvällen och skridsko-åkning
Sen hamnade vi bara lite fel när jag skulle till buckinghamn palace så vi hamnade på harrods istället som är ett skit dyrt varuhus packat med folk, panikartat och opera sångare vid rulltrapporna.. Sedan blev de fika på starbucks innan vi stack tillbaka till hotellet.


14/12-10
Här packade vi ihop de sista och shoppade de vi ville innan vi åkte till flygplatsen Gatwik där vi hade en övervikt på ena väskan med nästan tio kilo fast än vi åkt dit med bara halvfulla väckor äh de är ju roligt och shoppa när de är billigt så man köpte ju kläder, ett par dr martens kängor, en liten hatt och rosetter,neon gröna knästrumpor, böcker och ja massor... Planet skulle ha kommit 20.15 engelsk tid men åkte inte förren en timme senare och vi landade inte förren 00.40 svensk tid på arlanda. Strax efter två var vi iallafall hemma till slut !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0