Nostalgi kick ;)

Nostalgi kick som fan haha xD
Älskade henne när jag var runt tolv, gick på hennes koncert när hon var i sverige och köpte alla skivor och kunde alla låtar sen fall hon bara bort men hon är fortfarande bra!

Minnesstund

Idag ska jag vara i skolan på förmiddagen men klockan två ska jag träffa mina tjejer på skogskyrkogården och ha en minnestund för Frida. Egentligen är det begravning idag klockan tre men jag tror inte jag tänker gå så istället tar vi en egen begravning fast samma tid så om vi ångrar oss så kan vi alltid komma på begravningen ändå. Men vi ska ha en egen för bara oss och jag tror det blir bäst :)

Lägger nog upp en bild senare som jag fotat men nu är det en från goggle på skogskyrkogården.


p.s bloggen är fortfarande under renovering.

Hihi

Jag har gått ner ytterliggare 4kilo på två veckor sedan jag vägde mig sist!
Fick reda på det när jag var hos skolsyster på hälsosamtal.
FETT STOLT

Bakom ögonen bränner tårarna

Sitter i skolan idag och tänker på Frida. Det är kort dag idag så ska klara mig igenom detta, mina sorgsna tårar får gråtas när jag är hemma. Jag har fått reda på när begravningen är och den är imorgon klockan 14 på skogskyrkogården.. Men tror inte jag ska gå.. Vet inte om jag klarar det..
Men sitter nu och tänker på alla minnen vi hade tillsammans och vår symbol hänger runt min hals. När vi tjuvrökte på balkongen när vi var på bup. Nätterna vi satt uppe och pratade. Din sista natt när vi hade midnattskurs i orgami klockan tre på natten och jag ritade ett diplom som minne av vår första natt.
Efter skolan imorgon oavsett om jag går på begravning eller inte så ska jag gå till minneslunden och lämna en ros..

Vila i frid gumman <3

Ett liv har försvunnit från denna jord
Men saknaden hos dom närmaste kommer bestå
Saknaden kommer aldrig försvinna
Men ditt liv är borta
Du valde att ta det men jag
Jag ska fortsätta mitt
Men tänka att när min tid är kommer
Så ses vi igen

R.I.P Frida <3

18/10-2011 dog Frida, de var en månad tills hon fyllde 16år! Fick frågan om att prata med hennes föräldrar och ärligt talat nej. Jag vet vad hon tyckte om dom och att dom för ett halvår sen skiljdes. Jag vet ju även att hon hatade sina föräldrar och den enda som skulle kännas rätt att prata med är henne mormor men jag vet inte ens hennes namn för från henne så sa hon ju bara mormor och jag tänkte inte mer på det.. men på söndag ska jag träffa vårt lilla gäng igen fast utan Frida och visa vår saknad.. det blir nog tillräckligt avslut för mig ändå :) dock kommer jag nog aldrig riktigt släppa detta men nu finns de ju inte så mycket att göra när allt ändå är försent nu..

Everyone I know goes away in the end

Frida <3 Frida är en tjej som tillhörde vårt lilla gäng på bup och i två månader delade vi rum också vilket gjorde att under dessa sömnlösa nätter kom vi ganska nära varandra. I somras slutade hon dock svara på sms och jag har försökt ta reda på vad som hänt.. inatt när jag inte kunde sova satt jag och N och pratade om det, och N hade hittat svaret.. För ungefär en månad sedan hade hon skrivit på sin förra blogg att hon skulle hoppa framför tåget. En vecka senare i datumet hittade hon en dödsannons. Frida är död. Självmord. Jag tänker stanna hemma idag jag måste acceptera der här nu om jag går till skolan kommer jag istället bryta ihop i skolan.. N ringde hennes föräldrar och alot blev fastställt.. R.I.P Frida.K

Losing it

Sitter i skolan nu. Helgen har varit bra med ändå inte.
 
Träffade underbaraste Natalina på lördagen och såg filmen "One Day". Innan satt vi även och ät middag och pratade, väldigt roligt faktiskt har saknat henne väldigt mycket :)

Söndagen då, jo jag gick upp ur sängen halv två efter att några försökt väcka mig.. t.ex. maron som mobil terrade mig!! Sen tog jag på mig mjukiskläder och la mig i soffan. Sen åkte vi och fika och jag köpte hårblekning! Detta var dock inte så bra och mitt hår se absolut hemskt ut.. :( Men jaja får väl ta och stå ut i en vecka innan jag blonderar det igen och då fan ska de bli blont! Så att jag sen kan färga de rosa eller blått hihihihhi xD

Men nu kanske jag borde plugga.. :( 
 

Bli aldrig så arg att du förlorar vänner

Jag kan inte sova tillräckligt på nätterna men jag tar mig igenom dagarna.
Fick tillbaka mitt medicin prov idag och fick E- alltså hur nära gränsen som möjligt för underkänt men jag klarade mig! Som jag brukar ta mig igenom livet.

Förmiddagen

Detta är ju fan imponerande!
Min frukost idag:
2dl jordgubbsyoghurt m. 1dl flingor
2mackor m. lite ost och smör 
Juice
och jag behöll det utan att få allt för hög ångest. 

Jag har lärt mig att äta typ en macka eller lite yoghurt på morgonen men inget mer men idag lyckades jag få i mig det jag egentligen borde äta ju och det känns faktiskt bra. Jag vaknade halv fyra och sitter i skolan och är yr som jag vet inte vad.. Men jag ska ta mig igenom dagen och kanske äta lite lunch också för att försöka hålla mig stående och sen gitarr! Efter det måste jag dock åka hem och fixa cigg :)


Jag gasar tills de rasar

TTTTTJJJJJJJEEEEEEENNNNNNNNAAAAAA !!

Jag har varit vaken sen typ halv fyra och nu har jag sminkat mig, sett typ tio avsnitt av greys anatomy och fixat iordning mig och packat väskan men innan jag skulle lägga ner datan i väskan tänkte jag bara att jag skulle skriva lite och säga hej eller jag tjena jaja ;) Men har gååååått om tid eftersom jag fortfarande inte ska upp förren om en timme för då kommer dom och väcker mig men jaja jag är ändå vaken och ska väl snart ner och äta sanrt eftersom jag håller på och hungrar ihjäl!

Jag ska kriga

Jag ska kriga för att få åka ner till skåne för att träffa underbaraste Emma på höstlovet !!
Emma Kristina Silverskog; Jag saknar dig något enormt

Helgen:

Många inlägg idag men har insett att jag inte skrivit något vettigt på LÄNGE !

Så nu kommer även en liten sammanfattning av min helg:
Först o främst har jag gått ner i vikt!! :D :D
Sen åkte jag som sagt hem i fredags och sov hemma. Den dagen är väl inte så mycket att skriva om. Allt var som vanligt. Mina föräldrar var EKAXT som dom brukar bete sig. 
På lördagen firade vi min kusin som fyllde 1år och min syster som fyllde 19år och då fick jag även en till liten kusin! Samma dag som hennes storasyster fyllde 1år föddes lilla Sonja !!

Idag:

Eftersom förra inlägget hette igår får detta heta idag ;)
Blev ingen gympa idag eftersom jag inte får anstränga mig för att stygnen kan gå upp. Så sovmorgonen men den blev lite kort för skulle ha samtal på morgonen också och sen skjuts in till skolan fett soft ju!! xD Men nu sitter jag på engelska lektionen och bloggar, sen är det även vård och omsorg innnan jag slutar klockan fyra... Vilket betyder tre timmar skola till inte kul -.-'

(från i sommras)

Igår:

Klockan kvart över nio hade jag tid på karolinska sjukhuset för att ta bort ett ärr på vänsterarmen. Så jag och pappa var där så fick jag ta på mig sjukhuskläder eller ja.. ni vet den där snygga vita sjukhusklänningen! Sen bestämdes det att dom även skulle ta bort ett ärr på underarmen också. Så ett blev borttaget strax under axeln och ett på underarmen. De tog bara en halvtimme men var fett scary ju! Först bedövde dom och sen skärde dom runt ärren och sydde ihop dock vägrade jag titta, jag kunde sett om jag ville men jag vände bort huvudet. Så nu jag min arm skit ont! Den på underarmen var mindre och känns knappt men den övre gör ont som FAN !

Mamma.

Mommy. Do you love me now?
Mommy. Am I good enough for you?
Mommy. Am I perfect enough now?

Helgen

Sitter hemma hos mina föräldrar just nu, eller ja.. jag är faktiskt ensam hemma ;) fett skönt ju var typ år sen jag gjorde det. Men slutade tidigt idag och har piano kvart över fem och så skulle jag sova hemma idag så jag passade på att gå hem en stund, äta lite och ta det lugnt. Ringde pappa och bad honom öppna för jag inte hade några hemnycklar men sen åkte han tillbaka till jobbet. Men som sagt sover hemma idag och imorgon firar jag syster och kusin. Kusin fyller 1år och syster fyller 19 år :) Sen imorgon kväll åker jag tillbaka till behandlingshemmet.

Syster o Kusin <3

Under täcket

På väg till skolan nu men de tog en timme för mig att komma upp idag. Gömmer man sig under täcket kan man hitta trygghet i den lilla mörka världen där under. Och jag har verkligen dålig humor när jag är helt nyvaken och förvirrad. Som imorse låg jag under täcket och typ skrek "don't underestimate the power of the force!!" och började asgarva haha lite dålig morgon humor men jaja ;)

Idag är det skola, utvecklingssamtal och sedan gitarr <3

Today

Today I'm really fucking pissed.

Todelilo

haha förra inlägget var en lite bloggrape av Carmen ;)

Idag blir de soc möte, som jag fick reda på typ en och en halv timme på innan de börjar!! Så klockan två blir de och jag fick reda på det för en halvtimme sedan, blev lite stressad när folk aldrig säger till mig saker ibland! Men måste stänga av datan nu, köpa en chai-latte och springa härifrån nu med min skadade jäkla fot..

Jag är bäst

// Carmen

Ben o Jerry

De enda killarna som verkligen förstår tjejer är ju Ben o Jerry.
Tröstätning.

sjuk -.-'

Förlåt att jag inte har skrivit men jag har liksom inte bara orkat plus så har jag fortfarande inget att skriva. Jag ligger dock i sängen idag och är förkyld..

Hej.

Maryam lever. Hon tog tabletterna men hon lever. De är mycket i skolan som hålla på att knäcka mig. Jag kan inte sova. Men jag tar mig vidare hon vanligt.
Detta blir nog min underhållning idag, de och baka bullar och såklart äta en glass av dom enda som förstår tjejer: Ben och Jerrys :D
RSS 2.0