Mom and Daddy look its your little girl

Jag börjar kunna motstå frestelser! Jag har aldrig något att ära i väskan. Har jag tagit en macka i matsalen så går jag därifrån och första papperskorgen jag hittar så kastar jag mackan i den. Om jag äter en macka tar jag bort allt pålägg, all ost, all kalkon och det mesta smöret och äter bara brödet. Då slipper jag de andra kalorierna iallafall.
I tisdag hade vi bakdag på boendet och jag bakade chokladbiskvier och åt bara lite smörkräm när jag skulle smaka. Men på hhusmötet vid åtta hade vi chokladbiskvier, bärpaj och tårta. Jag tog inte en enda tugga. Kände mig fett stolt över det. Jag förlorar vikt per dag nu nästan och jag är faktiskt väldigt lycklig! Jag kan sitta igenom hela middagen men mat på tallriken men jag tar inte en enda tugga bara sitter och skär maten i bitar. Men lyfter aldrig gaffeln till munnen.

Blev tvungen att äta en macka vid nio idag under nationella proven. Men det var bara brödet hade tagit bort allt annat. Bara av att gå till skolan och uppför trapporna gjorde mig så yr att jag knappt kunde stå upp. Men satte mig utanför klassrummet och försökte att inte svimma. Men nu står jag på benen efter mackan, cola zero och några cigg :) Men så fort jag försöker anstränga mig för att jag bara blir svimfärdig. Min kropp hatar mig och jag hatar min kropp men snart! snart så! Känner knappt när jag är hungrig längre! har även gått ner 7kilo på en månad, det stod still ett tag i mitten men nu har jag gåt ner 2kilo på två dagar! Förut kunde det skilja 1-2 kilo på morgonvikten och kvällsvikten men nu skiljer det typ 1hekto om knappt det!!
Det går bra nu, det går bra nu!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0