jäkla medicin börja funka!

Tog min sömnmedicin vid nio för jag behövde verkligen sova men den ska ta en halvtimme att verka och det har gått två timmar! låg först i sängen en halvtimme men kunde inte sova, gick inte att ligga still, svettades och de var som ångest men ändå inte. Sen gav jag upp och sprang runt som en virrhöna i rummet och städade och rensade. Men nu ligger jag i sängen och det enda jag kan tãnka på är: va skönt de skulle vara att somnna och inte vakna igen

jag vet inte längre.. det funkar bara inte.

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Maten går åt helvete. Igår vid kvällsfika var jag så jävla nära på att brista. Två personal och maron stod och skällde på mig för att jag inte åt middag heller. Men jag äter inte för att jag vill svälta jag äter inte för att jag har bara ingen aptit..

Jag andas. Mitt hjärta saktar ner men min själ har redan hunnit dö.

Jag orkar knappt leva längre. Mina andetag saktar in och gamla mönster jag trodde jag hade besegrat, kommer upp till ytan igen. Det har gått några dagar och jag har redan svårt att andas utan dig. Men jag är kluven. Ska jag ta tillbaka dig och riskera att bli sårad ännu en gång? Men du gjorde att jag ville leva du höll mig precis över gränsen. Nu seglar jag under gränsen igen. När brister det? när slutar hjärtat slå?

life as we know it

Orkar inte göra klart 30dagars listan. Någon gång kanske den blir klar men inte just nu. Livet rullar väl på men det känns som att jag har hackat upp mig. Det har blivit en repa i skivan och den hackar hela tiden. Kommer knappt framåt..

.

Just fucking let me be.

faller.

Jag faller ingen. Har varit rätt så bra ett tag men nu faller jag igen hårt. Riktigt jävla hårt. Det går fort och jag tappar greppet om livet. Börjar fundera på om livet verkligen är värt att leva.

jobb, jobb och mera jobb!

Praktiken rullar på är nu snart klar med vecka två av fyra :) men bloggen blir lite lidande dock. Blir så trött när jag kommer hem. Igår jobbade jag mitt första kvällspass så slutade inte klockan åtta. Annars då? Livet rullar på som vanligt. Allting funkar men inte så mycket mer. Lever mer och mer på nyponsoppa -> frukost -> mellis -> kvällsfika.. försöker kämpa mig i lunch och middag men lyckas ändå inte få i mig en hel portion.. äh nu ska jag fortsätta jobba :D

jag fattar inte.... :o

Alltså jag förstår inte.. jag kan vara skit hungrig, tar en tallrik mat och hinner inte ens ta en tugga innan det tar stop. kan inte ens äta längre! Det enda jag verkligen kan äta är nyponsoppa och choklad.. kan för fan inte ens dricka juice längre. det är jättekonstigt! Jag blir jätte hungrig sen tar jag en tugga och har ingen aptit alls! Försöker verkligen äta men det går knappt?! Lever ju snart på endast nyponsoppa........

Dag 19 - Smeknamn du har, varför du har dem

 Lillknas. Det har jag kallas ända sedan jag var liten av min familj. Var väl lite knasig som liten haha xD
Sen av kompisar har jag oftas kallas för Alex.

Dag 18 - Planer/drömmar/mål du har

Planer: Klara av skolan! och plugga vidare
Drömmar: Plugga till sjuksköterska, skaffa mig ett jobb, en villa och familj :)
Mål: Få en bra framtid med jobb och familj och inte behöva tänka mycket på pengar

Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

oj... inte en blekaste aning! Så har seriöst inget svar på denna..

lust..

Har en sån jävla lust att ta upp rakbladet, dra de över handleden och trycka ner.

ingen rubrik

Vi har fyra timmars träning på mitt boende i veckan och jag har gjort en timme för jag ville bowla men de jag koncentrerar mig på nu är att ta mig till praktiken och försöka vara ute i huset när jag kommer hem. Jag har ingen ork att även träna när allt jag koncentrerar mig på är att fortfarande stå på fötterna och andas. För jag faller igen. Faller faller och faller. De e kaos i mitt huvud och jag vet inte hur länge jag orkar kämpa. Hur ska man då orka träna när jag knappt orkar leva?

The fragile - NIN <3

Dag 16 - En annan bild på dig själv

Orkade inte ladda upp något så bjuder på den här!

kvävda skrik och svullna ögon

Hur länge kommer jag orka kämpa..?

Inlåst i en glasbur

Jag började min praktik på ett äldreboende där jag ska vara de närmsta fyra veckorna. Jag trivs, hjälper till och kommer ganska enkelt upp ur sängen. Jag ler och jag pratar. Men sen slutar jag för dagen. jag kommer hem ich fortsätter le en stund sen slutar jag låtsas. Det är som att jag har låst in en del av mig själv, längst in i min kropp. den delen som vill skrika och slåss. Bara släppa ut allt men den är inlåst. Bakom flera skottsäkra glas. men delen är stark och börjar slå sönder glasen.

Dag 15 - Sätt din ipod på shuffle: Första tio låtar som spelas

Red sam - Flyleaf
If you feel better - Emilie Autumn
Good Enough - Evanescence
Tina - Flyleaf
Running up that hill - Placebo
Fly away - Sofijah
Brand new day - Fireflight
Cloud Connected - In flames
The downward spiral - Nine Inch Nails
Courage - Superchic(k)

Dag 14 - En bild på dig och din familj

Jag och syster <3


Pappa och syster


Mamma och lilla kusinen :)

Dag 13 - En bild av ditt rum
Dag 12 - Varför började du blogga?

Jag började blogga för jag ville ha ett ställe där jag kunde skriva av mig, vad jag kände just då och vad som har hänt :)

Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner

Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad

Ledsen:
Sofijah - fly away
Hollywood undead - bullet

Sur/förbannad:
Simple plan - perfect
Pink - Fuckin' perfect

Glad:
Christinga Aguilera - Fighter
Avril Lavinge - Wish you were here
RSS 2.0