-

Lättretad

Alltså idag blir jag fan sur för minsta lilla sak. Det första jag gör när jag kommer till skolan är att börja tjafsa med Eli.. Hon var typ skit stressad men jag blev ju som en äkta bitch. Bara tjafsa och tjafsa men henne och blev skit sur över att eli bara sa att hon inte visste hur vi skulle göra med filmen som jag håller på med i projektarbetet. Och jag blev skit sur men jaja får försöka bättra mig lite idag annars lär jag väl slå till hästen om jag ska rida idag. Eller smälla till min pianolärare om hon klagar på mig.

Men jaja.. Man ska vara glad!

Vet inte vad jag ska göra längre..

Tjugoandra maj tvåtusentolv

Haft nationella idag i matte, tre olika delar. Började 8.30 och höll på till tolv. Första och andra delen gick bra men sen var det en paus och fanns macka (skiitstor) och smakis. Jag tog en macka och en dricka sen gick jag ut och tog en cigg innan det var dags att börja skriva på del tre. Där gick det rent av uselt! Men jaja.. Svarade på några frågor iallafall fick typ någon slags ångest och svarade iallafall på 5 av 9 frågor.

Idag händer en jätterolig sak! Efter skolan ska jag ut till ett stall i Åkersberga och hälsa och provrida på en häst jag kanske ska bli medryttare på 2gånger i veckan, jättespännande!
Hästen är en 7-årig valack, ett engelskt fullblod 164 i mankhöjd, väldigt pigg och heter Twister tror jag. Är inte helt hundra och vet inte exakt hur hästen ser ut, vet inte färg på hästen men lägger upp en bild från google. Om jag blir medryttare kommer de ju komma bilder på hästen xD

Önska mig lycka till!!

Varför ska de vara så svårt att bara leva?

Utanpå tror ni att jag är så glad
men egentligen kämpar jag för att klara av en enkel dag
ni ser hur jag skrattar, ni ser hur jag ler
men inuti min kropp så orkar jag inte mer.

Jag vill dölja min smärta
så ni tror att allt är perfekt för mig
men hur ska jag kunna spela
vet jag ens det själv?
spelet är svårt och det finns inga regler
människor gör som de vill
utan att någon ser                - Sofijah

Haha oj då

Inte skrivit på några dagar men jaja.

Jag har bestämt mig. Tröttnat på denna skiten. Jag vill bli frisk nu! Tröttnat på allt och jag vill börja om nu. Liksom starta om från nytt!!


Ny hårfärg xD

Istället för blått har jag nu färgat håret mörkt med en liten mörklila/blå nyans nyans!


-

To be alive dosen't mean that you are living5228777985_4d1623b21a_b_large

Cykel!

Försöker övertala mamma att köpa en cykel åt mig för 800 i för tidigt födelsedagspresent!

Vega damcykel knappt använd

Stolt tjej

Så fucking stolt just nu!!

Har gjort två prov idag och det gick skit bra och sen fick jag tillbaka ett annat prov i vård och omsorg och det var B och en uppgift med C så just nu är jag riktigt stolt över mig själv :) Slutar om en timme och ska åka till stinsen och köpa min bikini, nice!

Nu fan ska jag vända allting i skolan och se till att få in alla uppgifter och ta sista spurten!

Life. A real fucking lie.

När kommer allt att få sitt slut?

Hela dagen och kvällen har spenderats för att skingra mina tankar. Att försöka tänka på något annat. Men nu ligger jag i sängen och kollar på criminal minds. Men tankarna flyger i huvudet och nu vill jag bara få slut på allt! Bara dränka mina tårar i en flaska absolut, svälja ner massa piller och skära mina armar. Hur länge kommer jag orka kämpa för nu vill jag bara ge upp.

sleepless in häggvik

Haft en underbar kväll med isabelle på gröna lund! Men nu är klockan snart fyra och jag har legat och försökt sova sen midnatt med det går ju för fan inte!!

hej alla fina läsare

hur är livet med mig? är förkyld roligt nog.. annars jodå.. inget mer att säga egentligen..
RSS 2.0