Hej..jag..är..dum..i..huvudet..........som..vanligt

Vad ha jag gjort idag?
Absolut inget.

Det går åt fanders eller vänta det kanske går bra.
Ett, två, tre, fyra när ska detta sluta?

Jag fryser. Sitter med två par byxor, tjocktröja, tjocka strumpor och fleece-filt.
Jag fryser.

Jag klarade mig länge, men efter några dagar kommer allt tillbaka. De som tidigare tog flera veckor, månader.

Jag är tillbaka i Helvetes portar och knakar på för hjälp.
Lucifer tag mig i sina armar och tar mig in i helvetet och stänger porten.
Jag är fast. Igen.
"Bra att du är tillbaka. Du kan inte klara dig utan mig och det sa jag."
Lucifer viskar sakta i mitt öra och allt känns bra. Men som alla andra gånger är detta bara början. Lucifer presenterar mig igen för sina följeslagare. S.E.E. det är första gången jag ser dom tillsammans.

Jag är tillbaka i helvetet och det finns ingen väg ut.
Lucifer och jag. Sida vid sida.
Han viskar i mitt öra "detta är rätt, detta är bra."
För en gångs skulle känns allt även rätt.

Varför sitter jag och ler (småskrattar) på samtal?

Jo. För att det är så roligt när jag i mitt huvud säger det jag borde säga högt.

Jag borde sluta med halvsanningar för jag kan knappt hålla mig för skratt. Är det något allvarligt så kan ingen fatta det för att jag bara säger halvsanningar. Jag säger sanningen men det är bara hälften av vad som behöver sägas. Det som behöver sägas för att folk ska förstå.
Ändå säger jag inte det.

Läser en person detta så är sanningen om en viss sak här nedanför:
Jag förstörde M's liv för jag fick henne att gå på snatteri rundor, att följa med mig och snatta cider eller öl varje dag som jag sedan hällde över i bonaqua flaskor och drack på lektionerna tillsammans med henne. För hon hade pengar för att gå in i en affär och köpte något litet medan jag gick runt med en väska och hävade ner sex-pack och godis. Jag slog in allt som gällde mat och kalorier i hennes huvud för att jag inte åt utan satt och kommenterade hur mycket kalorier, fett m.m. det var i allt hon åt. Åt hon en lunch på donken läste jag alla innehållsförteckningar högt. Jag triggade henne till att testa att skära sig(tack gode gud för att hon inte fastnade), Hela sommaren smsade vi och jag sa att jag ville ta mitt liv och när hon också ville det satt vi tillsammans och spånade på ideer för att ta våra liv... Jag var inge bra för henne. Jag är fortfarande inge bra för henne.

-----------------------------------------------------------------------------

Smile though your heart is aching
Smile even though it's breaking.
When there are clouds in the sky
you'll get by.

If you smile through your pain and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll see the sun come shining through
For you.

Light up your face with gladness,
Hide every trace of sadness.
Although a tear may be ever so near
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying.
You'll find that life is still worthwhile-
If you just smile.


Sanningen

Sanningen popade upp på dator skärmen helt plöstlig.
Kändes förut som att jag ätit väldigt mycket men när jag knappade in siffrorna på viktpejl så stod sanningen mig upp i märgen. Jag vet att detta är felfelfelfelfelfelfelfelfelfelfelfelfel ! men ändå så rätträtträtträtträtträtträtträtträtt !
Kvällsmålet skiter jag i så nu är det bara middagen som återstår. Men vi får se vad som händer.

I've gone down this path before, and it didn't kill me.
So why not do it again?
What dosen't kill me can only make me stronger!


Vad gick fel?

Spyfri två månader sen hände något. Jag skyller på personalen. Hade värsta ångesten efter maten sen var toaletten låst, och jag behövde ärligt talat faktiskt gå på toa. Men den var låst, inte för mig såklart men jag tror för en annan ungdom. But what the Fuck. Det satte igång något i mig. Så inte mitt fel. Eller ja. Något.

If nothing goes right. Go left.

Det är inget kul när absolut INGET fungerar!!!!!!

Jag kom i väg bra till skolan imorse men sen hände det något... Hade en lektion som var syslöjd (första lektionen för dagen) där satt jag i en och en halv timme och försökte sy fast ett blixtlås, vilket gick ännu sämre för hur mer irriterad jag blev över att inget funkade.
Skulle åka och luncha med pappa med då gick bussen sönder. Lunchade med pappa tillslut och sen skulle vi åka till karolinska. Bussen var där en kvart försenad vilket gjorde att vi var sena till tiden jag hade hos Rekonstruktiv Plastikkirurgi som det tydligen heter för att kolla upp ett ärr som jag nog ska ta bort. Där gick det bra iallafall.
Men när jag och pappa ska åka därifrån står hela trafiken stilla p.g.a att någon jävla ryss är i stan på statsbesök. Varför ska hela trafiken stängas av för det? Ingen stänger av den för mig så han är väl inte viktigare än mig eller hur?
Fick vänta fyrtiofem minuter vid karolinska så pappa och jag köpte en glass i solen. Dock missade jag min engelska lektion halv tre men jaja what shall you do.
Kom till pendeln tillslut och tåget kom ganska lagom. Tills jag inser att den bara går till Ulriksdal. Sen ersätts resten med buss. Blä.
Gick till bussarna och får en chock när jag ser kön. Smsar hemmet och ber dom hämta mig men ingen svarar. Såklart. Tillslut går tåget igen och jag kommer hem. och där är det strömavbrott och inga mobiler fungerar heller!
Men mot alla odds är det nu mat iallafall :)

Livet är som en direktsändning, det går inte i repris.

The last couple of days

Vad har jag gjort sen i fredags??

Lördag:
Var och spelade minigolf på förmiddagen gick dock inte så bra efter som jag kom näst sist av fyra. Men slog iallafall syrran *Stolt* Men efter det åkte vi hem till farmor och firade påsk. Farfar kom även dit. Jag blev den som lagade maten och ibland HATAR jag verkligen min farmor! Hon kan skratta åt allting! Jag brände såsen och tänkte sila den så att jag fick bort de brända klumparna, för det var inget fel på såsen, men då kommer farmor och börjar garvskratta och frågar hur jag kan få för mig någon sådan ide. Det är inge kul att bränna mat och när hon garvskrattar? Ja.. Jag blev ju förbannad och lämnade köket och satte mig på verandan och tjurade istället.

Söndag:
Jadu... Vad fan gjorde jag i söndags?? Låg i soffan och tittade på Gossip Girl typ hela dagen. Åkte ut med en personal till ett ställe som heter Trädgården för att köpa gödslingsmedel och tog samtidigt en fika men annars gjorde jag nog inget. En tre rätters middag blev det iallafall och sen en kvällspromenad :)

Måndag:
Var i parken och grillade med min morbror, hans tjej och deras dotter(min kusin, Sofia). Sen även min gudmors familj. Hon och hennes man och deras barn som är 5 resp. 2.5år. Var med han som är två och ett halvt och helt plöstligt åker jag rutchkana och har sand i håret?? Så det kan gå haha :)

Tisdag(idag):
Skola 8.30-11.30 och insåg hur mycket läxor jag har att göra just nu. Ändå gör jag inget? Åt lunch och softa en stund sen var jag på gymmet 15-16. Är väldigt otränad just nu. Har gått på gym några år men eftersom jag var så ute och simmade på djuuuupt vatten i min ätstörning förra året så gjorde jag knappt något. Mina träningspass bestod av några minuter på träningsbandet och sen resten spenderandes på toaletten och käka godis. Samtidigt som godiset åkte ner i munnen kom det upp igen, samma väg. Kunde vilka tider man kunde gå ut och in för att inget skulle märka vad man gjort eller hur länge passet höll på. Vilket bara brukade bli knappt en halvtimme eftersom jag knappt spenderade någon tid i gymmet. Men nu tränar jag iallfall, Duktiga lilla mig!!
Nu sitter jag vid datorn och ska snart ha samtal sen blir det nog att titta på lite mer gossip girl.

Allmänt mående?
Skit, fattar inte att jag faktiskt lyckas att ändå hålla mig själv vid liv.

I think that was it !

By the way:
Twilight fan?? Kolla in min blogg Twilightreporter har varit nerstängd sen augusti men jag startar upp den igen!

Skuldkänslor

Jag har aldrig genomfört det men ändå. Jag har stått utanför husen och pratat i telefon med fyrtio åriga perversa gubbar.
Jag har kvar min oskuld men ändå inte.

Går förbi Hökarängen men kan inte vara där utan att de sätter igång igen.
Ingen vet.
Annars skulle dom förstått vad som händer nu.

Varför jag mår som jag gör.
Varför jag vill ta mitt eget liv.

Update

Jag ska skriva något vettigt inlägg snart men orkar inte just nu.

Är bara jag på hemmet just nu. Jag och två personal som ligger i soffan och har Gossip Girl race :)

Två glada nyheter

Är hemma på perm, eller vad man ska kalla det. Vid halv tre var jag ju hos min morbror för att fira påsk och jag kom inte hem förren nu. Så nu är det soffan och tv som gäller.

För mycket sötsaker redan första dagen av två :) :(

Första glada nyheten:
I oktober fick jag min första kusin, barn av mig morbror och hans sambo. Idag fick vi reda på att jag ska få en ny kusin, också i oktober!

Andra nyheten:
När jag satt vid datorn kollade jag in på gymnasie ansökan för den premelinära skulle vara inne. När jag läste såg jag att alla som sökt till mitt första hands val skulle komma in! Så alltså ska jag till höst börja på vård och omsorgsprogrammet på Sophiahemmet!
Det finns hopp för mig med...!

Blogg remake

Blogg renovering !!!
Kommer se het annorlunda ut nu har stora planer hihi!
Headerna ska jag försöka fixa ikväll.

Tur att musik finns

Annars skulle jag inte klara av detta. Hörlurar på öronen och musik på högsta volym i ett försök till av överrösta allt som pågår runt mitt huvud och i mitt huvud. Musiken är min räddning.

Känner mig som en rockabilly girl idag. vet inte varför känns bara som det ;)
Borde sätta in en bild på mitt hår men det blev iallafall skit snyggt! och luggen är äntligen så lång att jag kan sätta upp den i en tofs.

Idag ska jag till min morbror och fira påsk med mammas del av släkten och träffa mig lilla kusin, hon är typ bara ett halvår. Inatt sover jag hemma och på lördag ska jag till farmor och fira påsk, tror farfar kommer dit också fast dom är skilda. Hoppas iallafall på mycket påsk ägg hihi :) (bara så länge jag klarar av det utan någon jävla panikångest och toa besök...)

Ha en bra påsk!

Gnottarna

När jag var liten och min syster tränade bowlingen varje onsdagskväll var jag skit sur dom dagarna jag var tvungen att följa med. Dom gångerna pappa var med mig var jag överlycklig för då missade jag inte mitt favorit program: Gnottarna.
Det handlar om Gnottarna Kaisa, Sampler, Stella, Tander och deras boll Wow samt fladdermössen Alff och Ralff som bodde nere i en grotta.
Det var det absolut bästa under hela veckan!

Satt nämligen och pratade om barnprogram i soffan och då började jag tänka på den här. Haha älskade den!

Klockan har väldigt snabba fötter ibland

Håret är färgat: svart och rött. Det röda blev lite misslyckat och tog inte riktigt på min utväxt, eftersom den blev rosa, så vet inte riktigt om jag ska färga om det eller bara låta det vara.
Pappa skjutsade tillbaka mig också så var tillbaka på hemmet till middagen klockan fem för middag, Lasagne :) Sen har jag legat i soffan och nu är det Göta Kanal - Vem drog ur proppen som gäller!

Dom senaste dagarna har det vart väldigt tufft och jag har bara känt för att dra täcket över huvudet och inte orkat med någonting men idag så känns det faktiskt ändå rätt så okej.

Hårfärning !

Idag blir det till att åka hem en sväng så mamma ska hjälpa mig att färga mitt hår ! Det ska bli rött med svart underhår!! Är inte säker på svart men iallafall mörkbrunt är så jävla ljushyad att det blir konstigt med svart efter som det skär sig med min hy... Jaja vi får se om en timme åker jag härifrån för att handla och när jag kommer tillbaka till middagen klockan fem är det förhoppningsvis klart om nu bara mamma lyckas färga det i två färger man vet aldrig ;)

Nu är det iallafall lunch och då borde jag väl ta och publicera detta inlägg och äta innan jag åker iväg
resultatet kanske kommer ikväll :)

Christoffer <3

Kollar igenom din facebook igen..
Sista inlägget var en status från Farmville den 10augusti kl.13.10 2010.

Sista inlägget du skrev, Augusti 5 kl00.30 2010:
"Klockan är mitt i natten, trött? inte precis. Carro ligger och sover (söt är hon:)) , vet inte varför men har det ganska svårt att somna, la i sängen med Carro länge innan jag bestämde mig att det va menningslöst, så nu ska jag spela mitt ny in köpta Mulle Meck bygger bilar =) Hoppas alla har det bra och att mamma och pappa har det härligt i Skåne." 
Jag må ha förnekat att jag var Den Andra Tjejen eftersom mitt namn inte är Carro men jaja. Man ska inte begära för mycket. Så länge han ändå var min också så var man BARA MIN i mina ögon. Ingen annans.

2010-07-13 fick jag ett mejl av dig där du frågade hur jag hade det
"Hej, jag skulle bara kolla så att allt är bra med dig och så,
förlåt att vi inte har hörts av på länge men jag har haft mycket i händerna :/"

Jag svarade aldrig på ditt mejl jag hade fullt upp med planeringarna för mina sista dagar. Mindre än en månad senare låg jag på intensiven efter ett självmordsförsök. Inte förren den 7oktober kollade jag mejlen kommer ihåg den dagen. Satt i bup-skolan på en rast vid datorn kollade snabbt mejlen. Du hade skickat ett nytt meddelande de första dagarna i augusti. Sa förlåt, hejdå och att du nu gav upp. Ett självmordsbrev. 
Jag kunde inte hantera det. Kastade bort ditt mejl ville inte se det, ville inte inse det som hänt. Jag satte mig vid bordet och fortsatte med nästa lektion och gick vidare i livet.
Det tog över en månad innan jag verkligen listade ut att du var död men fortfarande förnekade jag det bara. Det tog till slutet av november när min kompis skickade ett självmordsbrev till mig som allt brast. Det var inte bara över henne utan över Christoffer också. Det gick inte just då men sen begravde jag det igen. När jag kom från avdelningen fick jag sammanbrott till slut. Sanningen gick upp i mina ögon. Han är död.
Det går fortfarande inte att acceptera det funkar inte. Det hände i augusti det är april nu men det går inte.
När jag tänker på dig tänker jag inte vad jag egentligen gör utan jag låter allt falla. Därför gör jag just nu många dumma saker känns det som. Därför jag knappt klarar av att åka bil utan att kasta mig ut ur bilen rakt ut på vägen.
Du lovade ju att vi skulle klara oss genom detta tillsammans att du aldrig skulle lämna mig. Men vad gjorde du? Du lämnade mig. Men jag kommer inte ge upp hoppet om dig min manodepressiva idiot. Folk må kalla mig stalker men fan jag bryr mig inte. Du är annorlunda än alla andra, du är död men inte inom mig. Där lever du fortfarande. Du lever ju faktiskt i himmelen också. Man ska inte glömma bort det. För det är i himmelen som vi kommer att återförenas. Jag är på väg till dig älskning. Jag lovar, jag kommer till dig älskling. Det finns ändå inget annat för mig här på jorden. Absolut inget. Snart står vi där som dom änglarna vi faktiskt är. Jag kommer snart älskling och då kommer vi mötas i portarna till himmelen. Du behöver inte vänta länge till. Jag är redan på väg. Jag ser dig i portarna i himmelen, snart.
Cause baby I'm coming

Mitt liv funkar inte längre.
Har jag fattat det? Nej.
Total self denial
När kommer jag göra det? Aldrig.p.s JAG ÄR DUM I HUVUDET varför får jag annars mejl från fyrtio åriga killar som skriver:
"Halloj Alexi.
Hittade dig på (sexwork) Blev nyfiken och intresserad av dig, och skulle gärna vilja veta lite mer om dig och dina tjänster?
Är en snäll kille 41 år som finns i söderort.
Hoppas du hör av dig ;)
Mvh Leffe"
Saker man gjort kommer i kapp med en ibland fast än man inte vill!

JAG ORKAR INTE MED MITT LIV

Im losing my fucking mind

WHEEEEEEEEIIIIIII !!!!

Hollywood Undead - Bullet
en av mina jag har fått nog låtar

Början är fan BÄST !

"My legs are dangling off the edge
The bottom of a bottle is my only friend
I think I'll slit my wrists again
And I'm gone, gone, gone, gone

My legs are dangling off the edge
A stomach full of pills didn't work again
I'll put a bullet in my head
And I'm gone, gone, gone, gone

Gone too far, yeah I'm gone again
It's gone on too long, tell you how it ends
I'm sitting on the edge with my two best friends
One's a bottle of pills, one's a bottle of gin

I'm twenty stories up, yeah I'm up at the top
I'll polish off this bottle, now it's pushing me off
Asphalt to me has never looked so soft
I bet my mama found my letter, now she's calling the cops

I gotta take this opportunity before I miss it
'Cause now I hear the sirens and they're off in the distance
Believe me when I tell you that I've been persistent
'Cause I'm more scarred, more scarred than my wrist is

I've been trying too long, with too dull of a knife
But tonight I made sure that I sharpened it twice
I never bought a suit before in my life
But when you go to meet God, you know you wanna look nice

So if I survive, then I'll see you tomorrow
Yeah, I'll see you tomorrow"
känner mig emoooo...

Bara så att ni vet

 

 

Grillning

Har legat i soffan sen jag gick upp så har fortfarande pyjamas byxorna på mig, mår ganska dåligt idag men det släpper lite så efter middagen ska vi nog iväg och göra något.
Men till middag blir det grillat kött som är helt ny grillat sen typ en sekund sedan

Grillkväll i sommras ute i skärgården: (har en till bild jag måste hitta som ska upp, älskar den nämligen)

 

:)

Har äntligen dragit mig upp från sängen och satt mig nu vid datorn. Tänkte att det kanske ar dags att gå upp när när klockan var kvart i tolv... Smart och nu är lunchen klar också.
Min frukost bestod av popcorn i sängen. Köpte en stor popcorn på bion igår och åt upp mindre än halva så har en stor påse kvar :)

för övrigt så förökar sig post-it lapparna och imorgon ska jag färga håret :)

I am number four

Var och såg "I am number four" efter middagen med en personal och så en kille som bor här. Gillade filmen faktiskt, inte en av dom bästa jag sett men defenitivt sevärd.

En sak som flög igenom mitt huvud när vi gick runt vid bion:
Hur ser vi ut för andra?
Vad tror andra att vi har för relation till varandra?

Ingen kan ju veta något men ändå får jag för mig att det typ står skrivit med någon stor stämpel över hela kroppen.
Att alla kan se igenom mig...

Orangea post-it lappar

Mitt rum består snart av orangea post-it lappar...
Grejen är att det är typ bara nerskrivna bokstäver ser det ut som, tror ingen riktigt kan läsa det haha men det skrämmer mig lite för att det är jag som skrivit alla lappar
Bara in resten av rummet blit täckt av dessa orange lappar...

Min garderobs dörr ser för närvarande ut så här:

Sorligt...

Precis avslutat sista samtalet på psyk idag med min psykolog där...
Träffade henne i september när jag redan var inlagd och egentligen skulle vi avslutat var kontakt när jag blev utskriven från avdelningen i februari fast jag ville fortsätta till påsk så nu blev det sista samtalet...
Blev ju längre än vad man egentligen ska men jag var ju inskriven ovanligt länge på avdelningen...så...jaja...
Kommer sakna henne men ändå känns det bra att jag äntligen är klar på kliniken! Har ju kvar skolan där två dagar i veckan men den räknas inte riktigt tycker jag. Skolan ska jag vara i terminen ut.

Men nu blir det gymmet och sen åker jag tillbaka till hemmet.

Newly awake

Har precis vaknat och är redan på dåligt humör.

Klippa mig

Det var lääänge sen jag klippte mig nu men nu är det dags att göra det igen :)
Ska väl åka 11.07 tåget här ifrån häggvik för att vara tolv vid gubbängen det är en bit att åka..
Det är min gudmor som klipper mig, det har hon typ alltid gjort förutom ett uppehåll på tre år när hon var i australien men det är ju iallafall gratis.
Var iallafall tvungen att lägga in en bild på hennes söta små ungar!

hahaha det spökar

Helst plötsligt börjar vi höra dunkningar i hela huset och vi har ingen aning om från vart de kommer ifrån.
En är i soffan, en i duschen, en på sitt rum och sen jag och en annan tjej som springer runt och försöker lista ut vart de kommer ifrån för det var ingen av oss trodde vi.
Så vi låser dörrer och springer runt och hittar inte anledningen. En personal är skitskraj och vågar inte gå nerför trappan till undervåningen och hallen haha.
Det var ingen dörr eller fönster utan man hör ju att det är något/någon som slår i väggen..
EFter typ tio minuter inser vi att det är hon som ligger i soffan som dunkar i väggen med fötterna

hahaha där sprang vi runt!
två modiga ungdomar och två skraja personal :)

Hjälp.

Våfflor och Jersey Shore är en perfekt söndagskväll i soffan!

Ska nog snart sova och ta ut tvätten ur tvättstugan, visst är jag duktig, och imorgon har jag tid för att klippa mig. Antligen! Så snart kan jag färga håret också, rött och svart ska det bli:)

Död.

Du kan inte hoppas att något ska hända
när du inte kan inse vad som behöver göras

Dom lämnade mig ifred i torsdags kväll och i hela fredagen. Sen på lördags kvällen började jag må lite bättre och innan hade dom ju lämnat mig ifred för att dom tyckt att min förkylning har varit tillräcklig jobbigt men nu när den släpper så fick dom för sig i går kväll att nu gäller det.

Tack för det förresten

Jag mådde ju nämligen ganska okej psykiskt men dåligt fysiskt men nu vänder det jag mår skit psykiskt igen och ändå helt okej fysiskt. Men jag hade ett hopp om att de gett sig igen inte att jag behövde låsa dörren på bilen för att försöka behärska mig.

Tiden är inte ensam om att vara ensam

Tiden går.
Även när det känns omöjligt.
Även när varje sekund tickar förbi
likt pulserande blod under ett blåmärke.
Tiden går ryckvis
ibland fort och ibland sakta, men den går.
Till och med för mig

Har legat i soffan idag och tittat på Grey's anatomy eller how I meet your mother i 8-9 timmar vilket betyder att jag har hunnit se väldigt många avsnitt;)
men nu är det Shutter Island som gäller!

Blä pyton

Satt i soffan och började känna mig rätt så okej men tänkte ändå lägga mig i sängen och vila en stund så reste mig upp och gick några stadiga steg innan jag vinglade till. Kom till trappan, som jag kan springa uppför, och orkade ta typ fyra-fem steg innan jag var tvungen att stanna och stödja mig mot räcket. Hela kroppen ville ramla åt sidan och ville absolut inte som jag ville, men kom tillslut upp på väldigt ostadiga ben.
Nu ligger jag iallafall sängen och huvudet slår till igen, svårt att andas. Innan svettades jag i soffan, nu fryser jag.

Jag var visst inte så frisk.

Jag kan inte andas

Vet inte om det beror på förkylningen eller ångesten och paniken som hänger över mig som gör att jag inte kan andas....

Har bara legat i soffan eller sängen hela dagen orkar inte göra något. När jag inte har något att göra så tänker jag på Dig.
Tittar på film också nu och då började några prata om en sak och minnena gick till Dig och rev upp såret ännu en gång.

Fyrahundra inlägg :)

Är hemma idag mår dåligt... Täppt i näsan och ont i halsen så det är så himlans tungt att andas... hostan har lagt sig lite men när jag väl hostar är det hemskt :/ och tydligen så är jag blek också.

men nu är det how i meet your mother race i soffan:)

Ta vara på livet!

Lilla söta rara ellinore!
Sluta hamna på avdelningen fatta att du är värd att leva!

Såg henne utanför avdelningen idag hon gick med en personal och fick för sig att hoppa ut över staketet...Personalen hon var med stoppade henne och sen kom tre andra ut.
men ändå! Tycker synd om henne. Hon är så jäkla gulligt och trevlig... En blond liten trettonåring hon verkar så oskyldig men sen får hon för sig att ta livet av sig....
Tack gud att hon inte lyckas!

Sprängs

Mår så jäkla dåligt. Min näsa är täppt och mitt huvud håller på att sprängas. Plus så kan jag knappt andas eller äta ordentligt... Buhu...

När ska vi väcka dig imorgon? Eller vi kanske ska strunta i det.

Jag borde väl vara hemma imorgon fast jag vill inte. Har nämligen bara ett litet studiebesök mellan tio och tolv på en animeringstudio och sen gitarr och piano. Hur skönt som helst men jaja får ta den smällen har väntat på studiebesöket i några månader.

Imorse vaknade jag med lite ont i halsen men inget ja reagerade på, var småtrött hela dagen. Vid middagen försvann hela energin och fick jävligt ont i halsen, kunde knappt dricka kolsyrat vatten. Var i en gympahall en timme vid sju och då kunde jag knappt stå, kände mig yr och kallsvettig Hostar som fan, känns som jag kommer dra upp hela halsen och det kommer komma blod snart. Näsan rann förut men nu verkar den ha blivit täppt också. Helt utmattad så ska försöka sova om jag nu kan ligga på rygg.

Men jag ska till skolan imorgon!

Ta ett djupt andetag..

Okej.
Jag känner mig jävligt förbannad på något vet inte vad men hela världen gör mig arg och irriterad.
Plus verkar jag ha hamnat mitt emellan ett bråk mellan två tjejer här också. Frågan är bara hur jag lyckades hamna där.

Cred till mig idag eftersom jag har gjort Två delprov i nationella proven i engelska. Muntliga och uppsatsskrivning. Min magkänsla säger iallafall att det gick bra :) Igår gjorde jag även muntliga i matte.
Så nu är det Matte, skriftligt, och svenska muntligt.

<3

Fan Helvetes jävla skit.
Använder mig av den raden rätt så ofta men den stämmer ju.
Måste inse saker för mig själv. Sluta ljuga och ge bort de vita sakerna. Jag vet vad som kommer hända fast jag kanske behöver det. Eller?

Saknaden blir för stor att bara.
För jag saknar dig iallafall.
Ser du mig ifrån himmelen?
AAHHH DAMP!
Christoffer kom tillbaka till mig!!

Träffade Nea idag utanför bup. Hon flyttade till ett behandlingshem för en månad sen så det var lite sorligt att höra att hon sovit på akuten. Men det var roligt att träffa henne, hon är alltid så full av energi och hon hade färgat bort till rosa hår till lila nu:) Vi är så lika varandra (till sättet, plus så har vi samma diagnos) så när vi såg varandra sa vi Hej i typ fem minuter till varandra! Men det var så härligt när vi var på avdelningen tillsammans för när vi hade tråkigt lekte vi soffrace i korridorerna eller gjorde ljud till varandra som ett hemligt språk i säkert över en kvart per gång tills vi tog en paus.
Saknar henne!<3

Roadtrip

Jag och carmen var minst sagt uttråkade. Sprang runt i huset, tjuvlyssnade och skrek ute på gården. Carmen är i bråk med en annan tjej också som inte vågade komma tillbaka från en promenad när det skreks. Så en personalen satte oss i bilen och tog oss på en biltur i över en timme runt söder. Men nu är vi tillbaka och ska äta kvällis. Vad har ni gjort ikväll då? ;)

How can the darkness feel so right?

Saker är dåliga. Nästan ohanterbara, är på gränsen till mentalbreakdown. Orkar inte leva längre. Varje kväll försöka träffa pulsådern. Hjärtat i fickan.
Men vänta lite nu.... Är det inte det här som jag vill? Jag borde väl vara lycklig då eller?

Det var ett jävla tjat om mina relationer också. Men så länge jag har hela kontrollen och alla lindade runt lillfingret så är allt perfekt!
Eller vänta... Det kanske var det som var problemet?

Varit i skolan, samtal på psyk och på gymmet idag. Skönt på gymmet när man bara kan släppa ut all ilska och samtidigt bränna kalorier:)
Men nu är jag på väg hem igen och känner bara för att lägga mig i sängen och sova. Säkert det jag kommer göra också. Har aldrig sovit mitt på dagen på flera år men den senaste veckan har jag varit så utmattad att jag somnat och det är oftas inget bra tecken.

Vad är rätt?
Vad är fel?
Vad är bra?
Vad är dåligt?

P.s drick inte 90cl cola light på en kvart det gör att man får jävligt ont i magen! Listade ut det idag Hehe osmart...

Självskada

Skärde mig.
Ångest.

Om jag vill kan jag få slut på allting. här, just nu.
Tanken var pulsådern. Träffade handleden och skärde upp ett ganska djupt sår. Såg två blodådror försökte sticka hål på en med en nål men misslyckade när såret fylldes med blod.

Om jag ville kunde jag göra slut på allting där.
Ta sönder ådrorna och sakta förblöda till döds.

Manipulerande lögnhals

Tro inte på allt jag säger.

Det är bara jag som skrattar åt mina egna skämt. För det är bara jag som hör dom

God morgon världen. Jag är uttråkad.

Vaknade typ sju för att personalen började prata i personalrummet som jag delar vägg med. Är så jäkla lättväckt så när dom pratar i de rummet vaknar jag och när personalen ska väcka killen i rummet bredvid mig hör jag allt som dom säger vilket gör att dom väcker mig innan dom väcker honom, eftersom han är svårväckt.
Nu fick jag iallafall nog så ska flytta upp en våning till ett annat rum så kanske jag inte vaknar sju när jag ska upp halv tio.
Men mitt tåg går om en halvtimme så snart är det antligen dags att gå, har redan suttit i soffan en timme typ halvdöd.

Minnena från gårdagen hemsöker
Rädslan för framtiden skrämmer
Ska jag säga sanningen?
och bli inlagd
Ska jag säga lögnen?
och bli kvar

Hej ångest.

Försökte träffa pulsådern.
Misslyckades.
Imorgon kommer det bara synas små streck.

Imorgon kommer jag vara glad för att jag hade ett ganska slitet rakblad och en handled full av ärr.
Det är inte det lättaste att skära igenom ärrvävnad.
Det är ju inte exakt den första gången jag gör såhär.

Kladdkaka

Jag och en annan tjej är dom enda här just nu så då ska vi baka:) en tre satsig Kladdkaka med glasyr Hehe socker kick och nu sitter jag och äter smet onyttiga lilla jävel som jag är!

Döda mig!
Jag vill inte längre!

p.s om någon råkar väcka mig imorgon för tidigt så stormar jag ut ur rummet!

Mobil :)

Min ipod touch ligger nu på blocket och när den är såld tänkte jag först köpa en iphone fast ångrade mig så nu tänker jag köpa en HTC Wildfire :)
Hoppas bara någon snäll människa kan köpa min ipod, som inte kommit ut på blocket än ?!?!?!

Hm...

Jag borde inte vara vaken nu för jag vill sova!

Alarmet ringde i personalrummet bredvid mitt rum och det att jag är jävligt lättväckt och väggarna är skit tunna så hörde jag ju alarmet och det väckte mig. När det inte heller var någon personal där fortsatte alarmet ringa i typ en kvart tills jag gick ut till köket och sa till. Drev mig ju till vansinne och sen kunde jag inte somna om så nu har jag ätit frukost och sitter som till synes vid datorn eftersom den jäkla tv:n inte fick för sig att fungera..!
Annars tänker jag bara ta det lungt idag och försöka övertala mamma att inte komma ut. Mår inge bra idag och då orkar jag inte med mamma.

Harry potter

Varit hos farmor en stund och sen hemma för att äta middag. Var tillbaka strax innan nio och sitter nu och har harry potter race. Dom hade nämligen hyrt de första tre filmerna.

För övrigt så är saker inte så bra.
Rösterna kommer tillbaka.
Allt jag har begravt kommer tillbaka.
Sorgen och saknaden slår med stormsteg in till mitt bröst.
Tär mig sönder inuti.
Jag vill ha dig bredvid mig igen.
Jag kommer älskling
Jag kommer till dig

Lova bara:
Möt mig i portarna till himmelen

Hänger inte med

Hela kvällen har varit hemsk. Jag har inte kunnat veta vad jag känner eftersom det med bara några minuters mellanrum skiftat drastiskt. Arg, ledsen, glad, manisk, tom. Vad som helst har bara kommit och gått från ena sekunden till den andra. För en timme sen fick det dock vara nog och måendet gick spikrakt neråt. Rakt ner i hålet igen, de svarta långa bottenlösa hålet. Ligger i sängen och....gråter...? Jag gråter typ aldrig men idag gråter jag över dig. Förstår du det?

Frågetecken.

Hur fan hamnade jag här?!?!?!

Säg mig det.
Hur FAN HAMNADE JAG HÄR ?!

nte ens jag kan fatta det men hela dagen har varit konstig, svänger i humöret konstant. Ena sekunden gråter jag andra garvar jag som fan.

Jag vill supa jag vill knarka jag vilja sälja jag vill gå överstyr jag vill ha christoffers axel att gråta mot!!!!!!!!!!!!!!! JAG VILL TILLBAKA TILL ÅTTAN!! SPOLA TILLBAKA ALLT ETT ÅR!

hehe oj då

Shhh säg inte att jag sitter och bloggar...!

Uppsatsen ska vara inskickad om en timme och jag är fortfarande inte klar och istället för att skriva sitter jag vid datorn känner mig lite olydig.. ;)
Men va nu då?? Kommer inte in på mejlen där över halva mitt arbete ligger, känner mig nog bara lite körd. Åh fan.

Skrev Nationella, hör och läsförståelse, idag på bup-skolan. Gick väl bra men i slutet insåg jag att jag blivit inum mot saker som händer på bup som andra skulle reagera ganska stark på.
Överfallsalarmet gick.
Såklart det störde lite när jag lyssnade på ljudbandet på hörförståelsen men annars tänker jag inte på det. Gick dock ut tillslut när jag skrivit klart lite snabbt eftersom jag inte ville vara inte där just då. Säkert tjugo personal sprang runt i korridorerna tillslut. Det var på våningen under som alarmet hade gått och där var jag tvungen att gå förbi. Snacka om folkmassa det kändes som när man kom ner i trappan och det stod så många där, vanligtvis träffar man typ bara en person i trappan, när man kommer ner till samtalsrummet blir det ju såklart mer. 
Hittade min lärare, lämnade in provet och gick ut.  

P stod där ute i regnet och rökte för att slippa larmet och kaoset där inne och vi pratade en stund på rasten. Man blir ju faktiskt lite van efter ha varit på bup ett tag. P, är två år äldre än mig och varit på bup mer än vad jag har, så hon har lite mer erfarenhet om det här och det första hon fråga när jag kom ut var:
-Går alarmet fortfarande?
och jag svarade att det fortfarande gjorde det så rös hon till och sa:
-Överfallsalarmet betyder alltid bältningar
Det gör det ju faktiskt, varje gång man hör det alarmet har någon blivit släpad över golvet.

En gång var den en tio-årig kille, måste bara säga det här, jag blev väldigt imponerad över. Han mådde dåligt det fattade jag men när man lyckas ta sig an tre vuxna personal så jäklar! Tre stycken tog in han på rummet där han fortsate sitt utbrott flera personal kom och tog ut saker ur hans rum och så, han höll säkert på en timme innan det blev lugnare. Under tiden stt jag och tre andra ungdomar och spelade kort och låtsades som ingenting. Man är van. Dock var det synd om hans mamma som satt i soffan.

Gillar min lärare på bup :) imorse skickade han ett sms:
"Du börjar 11 på måndag med sv och får schemat då *hoppande glad gubbe*"
Jag svarade okej :) och han skickade tillbaka:
"HA! :D vi ses strax"
Fattade inte riktigt men han brukar tycka det är roligt att driva med mig ibland. Men hur som helst är det sovmorgon på måndag till 11 SKÖNT

Det är roligt att se hur jag kan skriva en hel uppsats på bloggen men inget på uppsatsen som jag ska lämna in! Som föresten ska vara inskickad om tio minuter!!
FAN jag är körd!
Man kan iallafall se var min priotering är någonstans: på fel stället.

Detta inlägg hör verkligen hemma i kategorin Nothing and everything eftersom den verkligen handlar om allt och inget.

Känner mig så vis på tåget också ibland:
Man måste inse det som händer
För att ta ett steg tillbaka
För att sedan ta två steg framåt

Mupp

Mupp mupp mupp
Något vettigt att skriva nopp
Eller jo.. hade något för en sekund sen

Juste har en uppsats som ska vara inlämnad imorgon klockan 14

Har jag börjat?
Nej.
Lyckat?
Ja.

Ta rätt tid

Trött idag igen, vad annars?
Somnade vid elva som är väldigt bra för mig. Men det är då man vet att jag kommer vakna på natten. Och det gjorde jag ju.
Klockan fyra vaknade jag, övertygad om att klockan hade ringt och det var dags att gå upp. Låg kvar ett tag i sängen och alarmet ringde var fjärde minut. Klädde på mig och skulle gå ut ur rummet men innan kollade jag på klockan lite snabbt som vanlig för att stänga av alarmet. Blev en chock när jag insåg att klockan var halv fem :$
så det var ju bara att gå och lägga sig igen.
Men det som stör mig är att jag hela tiden trodde klockan ringde....

Hej

Soffan är ju nu invigd med den nya tv:n :)

Lösenordsskyddet är på satt som ni märker om det är någon som fortfarande kommer att läsa.

Sitter som ni ser och bloggar just nu men även lägger in lite om dagens kaloriintag och förbränning(lite mer förbrukning än intag idag!) men ska nog snart gå och lägga mig. Egentligen ville jag bara lägga in ett inlägg och säga Hej!

Imorgon är det skola med slöjd kl9.30 om jag orkar mig upp haha sen engelskan halv tre och läkar möte på bup halv fyra..

Don't let me get me

Precis kommit tillbaka från gymmet och sitter nu och väntar på maten.
I vår nya soffa:)
Idag har vi fått nämligen en ny stor, typ svart-grå, soffa och en platt-tv, 50tum.
Alltid lika kul och titta på när andra jobbar för nu står personalen och försöker få upp tv:n på väggen.
Förresten så har jag hittat min favorit plats i soffan redan. Det är ett hörn som gör att när man går förbi tv-hörnan inte kan se mig Hihi! Inget ryggstöd på soffan i den hörnan fast väggen är ju där så det är bara att sätta några kuddar där så perfekt! :D

Så här lär man hitta mig den närmsta tiden

Trött.

Sov ungefär fem timmar inatt så man kan ju säga att jag är trött nu. Försov mig också så det första jag fick göra var att hälla in mig frukost och morgonmaraton för att hinna med tåget, som jag somnade på också.
Men nu är jag nästan vid skolan och imponerande nog så är jag i tid!
Bara hoppas att jag håller mig vaken till svenskan för jag ska göra muntliga delen för nationella och då vill jag gärna veta vad jag pratar om också.

Trött? Pigg?

Någonting är jag ju iallafall men kan inte somna. Försökte ligga i sängen och somna, då var klockan tio. Men det gick inte jag var tvungen att göra något, det kröp liksom i hela kroppen. Gick upp och började städa och när allt var klart gick jag typ bara fram och tillbaka i rummet. Nu sitter jag i sängen och försöker lösa någon slags klurig kub med trådar. Förhoppningsvis kan jag ha somnat till strax efter ett. Men det är inte så troligt men till två är chansen större.

Fick ett tips av en läkare en gång:
"Försök att göra något tills du blir trött, så att du tröttnar ut dig själv"
Det har ju funkat bra, oftas gör det så att jag inte somnar förren fyra....

Pray

Jag är absolut inget justin bieber fan.
Jag gillar inte hans musik, jag gillar ju inte för huvudtaget hans genre. Men denna låt måste jag säga är underbar och träffar rakt i hjärtat!

Mad girl

Ligger i sängen och vet inte hur många gånger jag undrar och börjar leta efter mp3 eller mobilen innan jag efter fem minuter inser att jag håller dom i handen... Lyssnar på Emilie Autumn medan jag tänker.
Tanke stormar men det kommer inget vettigt.

Börjar tänka lite på om allt kan hänga ihop, att om jag är på ett ställe kan det påverka någon annans liv?
och Vad är meningen med allt?
Varför är det sjukdomar, krig, bråk och varför för folk alltför tidigt? Varför finns jag? Varför har mitt liv tagit denna sväng? Det måste ju ha någon mening eller?
Ne, jag är meningslös här i livet. Bara ett av guds misstag.

Mad girl, can you belive what they done to you
wouldn't they stop when you'd ask them to leave you alone

Ödet.

ÖDET. HATAR. MIG.

Det är liksom bara inte spekulationer längre utan detta var droppen.
Ödet hatar mig.

Ödet fattar inte heller att jag inte lyssnar på de!
Så sluta att försöka lära mig saker!

HihihahahohoHA!

Idag är en dag man ska akta sig lite för mig;) dagens humör är att jag känner för att driva med allt och alla so you better watch out! Plus så skulle jag bara kunna brista ut i någon garvattack:)

We're in this together now

Tror inte någon kan fatta hur mycket jag saknar honom
Han var min sten i världen
Den som höll mig stående rakt upp
Man SKA INTE bara bli 18ÅR !!!

Jag visste att jag inte kunde begrava det förevigt
Det skulle komma till ytan
Och det kom till ytan efter åtta månader

Ringen jag fick av dig sitter som vanligt på fingret
Det må vara oäkta och rostig
Men den symboliserar DIG
"Diamanten" är intakt
Själva ringen är din kropp nere i jorden
Den kommer slitas ut och försvinna
"Diamanten" är ditt hjärta
Den kommer alltid sitta kvar med samma storhet

Kommer inte glömma bort när du citerade denna låt We're in this together now - NIN för efter det så blev det våran låt!

Soffan

Kan man spendera en hel dag i soffan?
Jo jag tror faktiskt det!

Har legat i soffan sen jag gick upp vid elva och kommer iallafall ligga här tills klockan fem då det är middag men ja... Det är ju en stor chans att jag fortsätter med mitt soff-race efter middagen också ;) och jag har fortfarande på mig pyjamasen också Hihi :)

"Det låter inte så jätte övertygande"

Jag borde inse saker för mig själv ibland

Medan jag står med facit
Ser jag det som är rätt, det som jag borde
Ser jag det som är fel så vet jag att det är det som fungerar
Rätt väg är värdelös, det vet jag
Den är testat och det funkade inte
Jag gick i korridorerna och inget hände

Det är värdelöst att komma tillbaka till bup

Lyckat

Det är sådana här problem som jag sopar under mattan och ljuger bort...!

För övrig är jag skit bra på att tvätta! Eller ja... Jag visste att denna dag skulle komma.
Dagen då jag krympte mina kläder!

Ringen från dig sitter på mitt finger

Min manodepressiva idiot! Fatta att jag saknar dig! <3
Det må vara en hög dödsrisk men du lovade att du skulle vara en av de procenten som skulle klara sig.
Du skrev så att man kände hela din skånska dialekt i kroppen med dina ord:
"Du kan lite på mig, jag komme inte försvinna"

Välkomnar du mig med öppna armar när jag kommer till dig?
Står du och ropar mitt namn när jag kommer till dig?
Viskar du i mitt öra, om och om igen, att du älskar mig?
Viskar du i mitt öra, om och om igen, att du förlåter mig?
Möter du mig i portarna till himmelen?

'Cause I'm coming baby!

Du river mig isär
Fastän du inte längre är med mig
För du är anledningen till att jag vill dö
För du är anledningen till att jag vill leva

2april

Gjorde ni något bus igår?
Tekniskt sett så gjorde jag inget bus men en personal som fyllde år vågade ändå inte äta sin tårta för att det var bara jag kvar som visste vad det var i den när han började jobba. Att han inte trodde bättre om mig... ;)

Men nu borde jag väl iallafall gå upp ur sängen... Skulle velat legat kvar men jag måste på toa... ;)

Snacka om problem

Stora problem jag har nu! Jag har fått ett Myggbett! Och på Foten också!

Du är borta

Varför?
Varför lämnade du mig?
Varför försvann du ur livet?
Man ska inte dö vid arton
Att jag inte kunde finnas för dig
Stör mig varje dag
Jag var svag
brydde mig bara om mig Tänkte inte på hur sårad du skulle bli
Sen gjorde du samma sak mot mig

Jag saknar dig förstår du det?
Du är så långt härifrån
Helt ouppnålig
Kan du se mig där uppifrån?
Ser du när jag gråter en tår för dig?
Det var ungefär åtta månader sen nu.
Jag kan inte ens veta vilket datum du gjorde det
Men en dag var du borta
Men jag märkte den en månad försent
Jag kan inte förlåta mig för det
Kan du se hur jag lider?
Kom tillbaka!
Jag vill ha dig här med mig nu!

Snälla C <3

Fairytale

You never know how the story might tell
You never know how the fairytale ends

You might be up
And never down
but neither you or anyone else
Knows how the fairytale ends
You don't know how the story goes
Words of Words you know
But not the magic that the story brings
And that's why you never will know
How the fairytale ends
RSS 2.0