Vill ha en liten kattunge!!

Vill ha en liten söt kattunge! Tänk bara någon som är så betydande av just dig, någon som behöver dig! Någon att faktiskt leva för, någon som finns där för en och kommer alltid att göra i många år till. Behöver en liten kattunge ju!
 
Den goaste kvar
 
 
 
 
 

Just nu ?

En sån jävla fucking ångest att de känns som jag ska spy och kan knappt andas!
Varför i hela fridens namn blev just jag drabbad av detta liv?
 
 

Det är som en dimma, ena sekunden kan de gå bra. Andra sekunden ligger man på golvet med blödande sår

To live or not to live.

Jag vill bara att de ska sluta jag orkar inte må såhär, varför kan de inte bara ta slut? Försöker verkligen stå emot men jag vet att så ger jag kommer in i rummet, i mörkret vid min säng kommer det gå åt helvete igen. Då kommer allt ta slut. De jag försökt motstå i flera timmar nu kommer sedan förstöras och då är de bara att börja om. Börja om som så många andra gånger förr.. Hur fan ska man få slut på detta, denna onda cirkel, hur ska man någonsin lyckas må bra igen?

Soffan

Imorgon börjar allvaret med skolan men idag tänker jag spendera dagen i soffan men filt nerbäddad framför tv:n

....

I can't take this anymore..!!

Deprimerad?

Min plan för livet? Ligga i soffan med en popcorn påse på magen. Äh nu ska jag fortsätta deppa.

Jag. Pallar. Inte.

Vet inte ens vad som är felet men något bara drar ner mig. Fattar inte varför. Allt är bara S.K.I.T.

No comments.

Middag

En ciabatta med ost och en skål snabb nudlar med kycklingsmak blev min middag på jobbet idag, eller ja typ lunch eftersom jag aldrig åt någon lunch heller.. Måste sluta fuska..

Bara genom att dra med fingrarna får jag med detta, kan göra detta tusen gånger om med samma resultat:

Två gånger om

Alltså seriöst börjat äta kvällsfika i två omgångar första omgången äter jag mackor och juice, det som jag inte kan behålla. Sen äter jag en omgång med kräm i en kopp som är det jag kan behålla. Äter aldrig frukost, om jag ätit frukost äter jag ej lunch, sen typ ibland kräm till mellis men bara lite middag sen är det ju kvällsfika. Fattar seriöst inte varför jag gör så här. Kan inte förstå på mig själv....

Jag vet, men något inom säger annat

Jag vet hur jag borde göra men det är en liten del inom mig som gör tvärtom, den delen som kastar matlådorna i sopsäcken och tar hem tomma så de ser ut som jag ätit, den delen som står och tittar på diskmedelsburken som de står "starkt frätande" på och funderar på att stryka de över benen för att se vad som händer även fast de står att de kommer fräta sönder huden, vävnader och vener. Jag skulle bara vilja döda den delen men är så rädd att den har blivit en så stor del av mig och att döda den skulle innebära att döda hela mig själv.

Dagen outfit

Dagens outfit: svarta leggins, en svart långärmad och en vit blus jag klippt bort armarna på :) men nu, jobba tills sju!

Brännt mig.. ..

Efter varit i stan idag men kompisar har jag efter typ tio minuter lyckas bränna mig! Juste, fixade min iPhone 4s igår så nu har jag skaffat instagram så följ mig på "BrokenAlexi" :)

Fuck this

Efter ett samtal för en vecka sedan har hela mitt liv fallit upp och ner igen, jag vill inte tänka på de som har varit och efter ett samtal jag måste göra imorgon så kommer en stor sten fallandes över mig igen. Orkar inte med denna skit längre och vill lägga mig ner och sova. Aldrig vakna upp igen. För vad spelar de för roll om man äntligen börjat förtränga när telefonen ringer och de river upp ärren som nu strömmar som nya sår med blod som bara rinner och rinner. För när ni säger att jag måste börja glömma bort och bearbeta de som hände. Jag kan inte glömma bort när det är någon annan som rycker upp såren och minnena!!!!

RSS 2.0