Förlåtelse och förtroende

Ska man lita på dig när du skirver såhär " jag behöver prata med dig, jag kan ta i mot din förlåtelse jag behöver verkligen prata med dig". Trots allt som hänt kan jag verkligen lita på att du menar allvar denna gång? Att du verkligen menar det?
Fast än du säger att tar emot min förlåtelse så kan jag fortfarande ha din tillit?
Jag har saknat dig som fan M! Du är den jag kan säga allt till och jag vet att jag fuckade upp allting den gången! Jag har längtat efter att du ska ta emot min förlåtelse men i en liten del av min hjärna finns det en liten röst som säger åt mig att så fort jag ser dig ska jag slå ner dig, att jag fortfarande inte kan lita på dig.
 
Så dubbelkluven, vet inte vad jag ska göra, alla säger åt mig att ignorera dig men kan inte ignorera den som fick upp mig från botten! Men borde ignorera dig eftersom det var du som flera gånger var den som tog ner mig på botten igen.
 
 
 
 
 
 

klump

Har en stor jävla ångestklump i bröstet, mår illa, kan knappt andas och tårarna brännan bakom ögonen.
Gaspar för luft men ingen luft kommer till mina lungor. Känns som jag kommer kvävas till döds..

haha gjorde ett quiz när jag hade tråkigt
Vampire Test


Mitt mående är som en läskig berg och dalbana

Orkar inte.
Ena sekunden vill jag verkligen vara här ute och stormtrivs, sitter och leker med min kusin i solen.
Andra sekunden ligger jag i sängen och vill vara var som helst förutom här.
Så jäkla less på mitt liv just nu. Punkt slut.

Tio sanningar

1. Hopp bringar besvikelse

2. Världen kommer att gå under, spelar ingen roll vad green peace
försöker göra.

3. Ingenting varar för evigt, utom möjligen allt det dåliga.

4. Spelar ingen roll om du har mormors recept, det kommer ändå inte att smaka densamma.

5. Om du klipper dina fingernaglar kommer du hamna i en situation där du får behov av dem en timme senare.

6. Om du säger till din chef/lärare att du kom för sent till jobbet/skolan för att du fick punktering, kommer du få punktering nästa dag.

7.Om skon passar är den asful.

8. Ingen kvinna har någonsin skjutit sin man medan han diskade.

9. Huvudsaken till nästan alla demonstrationståg är att irritera människor som inte är med i dem.

10. När problemen hopar sig och saker ser illa ut, finns det alltid en individ som kommer på en lösning och är villig att ta kommandot. Väldigt ofta är den personen totalt galen.

Försöker bli frisk men blir nerttampad av samma sak som gjorde mig sjuk

Om jag någonsin ska bli frisk från min ätstörning måste jag se till att äta som jag ska, alla sex måltider per dag och så mycket som man ska.
Satsar stenhårt på att bli frisk i min äs. Men jag kan inte det när jag är i skärgården med mamma för de fyra stegen jag tagit framåt innan blir nu fem steg bakåt istället och jag måste börja om ända från början.
Varför jag blev sjuk i första början har en stor del att göra med min mamma och hennes ideer om hur man ska äta och vad och nu i skärgården försökte jag prata med mamma om att äta varje måltid och hon sa att jag skulle glömma det efter som det aldrig skulle hända.
Åt frukost(två mackor) vid nio och lunch kommer ju bli som middag vid fyra. Så på sex och en halv timme kommer jag inte äta något och sen blir de väl en macka vid nio. Det är allt jag kommer äta under en dag.
Allt kommer bli helt jävla fucked up så funderar på att åka hem till mitt boende nu istället för på söndag.
Pallar inte vara här. Det är jättetrevligt och mysigt men jag och min familj går inte ihop!

Underbar semester i skärgården! men ändå..

I'm so cold, please do something. I can’t stand this empty feeling that I’m having. My head is horrible. Stop the pounding it hurts so much. I have no control over anything in my life. I’m breaking into pieces. Somebody do something.

Idag är jag....

1. Röksugen

2. Trött

3. Hungrig


Äh, nu ska jag lägga mig i sängen en stund tikl och deppa lite.

Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified

“Who had the courage to burn herself? Twenty aspirin, a little slit alongside the veins of the arm, maybe even a bad half hour standing on a roof: We’ve all had those. And somewhat more dangerous things, like putting a gun in your mouth. But you put it there, you taste it, it’s cold and greasy, your finger is on the trigger, and you find that a whole world lies between this moment and the moment you’ve been planning, when you’ll pull the trigger. That world defeats you. You put the gun back in the drawer. You’ll have to find another way”
 
haha älskar girl, interrupted quotes! Men för övrigt så har jag nu en timme och två arbetsdagar kvar tills jag åker på semester i skärgården en vecka!! Längtar! <3
RSS 2.0