Life is bullshit but still so. wonderful

de finns de där stunderna då man ligger i sängen och tänker på de som varit. På det man gjort och de man sa. Tänker på dom som är änglar nu och dom som försvunnit ur ens liv. Vill gråta men de kommer inga tårar. Låter blodet rinna som symboliserar mina tårar. De blir så svårt att andas när något trycket över ens bröst. Som en cementklump bara ligger och trycker tills man lättar på trycket.

Fattar inte varför jag mår som jag gör. Har så många bra saker i livet. Min kompis köper en ponny jag ska hjälpa till med. Jag har mina drömsommarjobb. Ska åka till skärgården och sen en resa med mitt boende sista sommarlovsveckan som jag verkligen ser framemot. Vet att jag har folk som stöttar mig och vänner som bryr sig. Att jag har stor potentionall i livet och vet vart jag vill. Men jag är så rädd. Rädd för livet. Rädd för allt. Rädd för att bli frisk. Känner mig så tom så ensam och nere. Förstår mig inte ens på mig själv längre. Men vad finns de att förstå när hela jag är ett tomt skal som bara väntar på att gå sönder?

tror detta säger allt.

I picture you now Right in front of me
Your beautiful eyes Looking right at me
Remember the warmth you used to give me
Wish I could bring it back

Kvällen har spenderats i .... SÄNGEN

I helgen var jag i Göteborg med familjen och igår jobbade jag och fixade mitt rum. Idag jobbade jag, gick till tandläkaren och lagade hål men efter middagen vid fem gick jag upp till sängen och har legat i sängen sen dess. och är inne på film nummer tre xD kollat på the green mile, tonårsliv och nu coco chanel. Har en helt ärligt sagt en skit dag men vad ska man göra? Äh ska iallafall fortsätta kolla på filmen

Tell me, Dr. Val, what's your diag-nonsense?

When you don't want to feel, death can seem like a dream. But seeing death, really seeing it, makes dreaming about it fucking ridiculous. Maybe, there's a moment growing up when something peels back... Maybe, maybe, we look for secrets because we can't believe our minds...

Saker är helst enkelt bara fucked up just nu. Bara tre dagar till jag fyller sjutton. Har iallafall kommit en bit på väg, för denna dag för exakt ett år sedan låg jag på karolinska sjukhuset. Min födelsedag förra året vaknade jag på bup-akuten. Imorgon åker jag till Göteborg med familjen och går på liseberg. Även fast de inte alltid känns som det så har jag kommit en bra bit på vägen. Okej, några ganska stora bakslag den senaste veckan har de varit men ÄVEN har jag gått ut första året i gymnasiet med betyg i alla ämnen! Något jag för ett år sedan jag aldrig skulle kunna tro hända. Jag har två sommarjobb också. Måste se de posetiva även när allt känns skit och man faller i hålet igen.

fuck this!

Nästan tre veckor lyckades jag men nu föll jag tillbaka.. orkar inte leva såhär längre!!

<3

De finns bara en person jag kan snacka med hur länge som helst och få mig att garva på mina dåliga dagar, en person som gör planer med mig med sin underbara ondska och humor! Älskar dig!

varför?

Kan någon byta ut min hjärna för just nu verkar den ta väldigt många dumplma val..

De sägs att drömmar blir sanna men man glömde att mardrömmar också är drömmar

Allt bara flyter på, hela sommaren är planerad på bästa möjliga sätt men har en stor jävla klump i bröstet som bara trycker och trycker. Bär saker inuti så tunga, så tunga att jag inte orkar prata om dom. Jag vill bara gråta men det kommer inte fram några tårar.. om några dagar fyller jag sjutton men hur kommer jag orka med ytterligare ett år? Jag vet att jag egentligen är stark, har folk som. stöttar mig, den bästa klassen och den perfekta sommaren framför mig men varför känner jag mig ändå så svag och viljelös?

The walls we build around us to keep sadness out also keeps out the joy

Har varit sjuk och då blir de typ inga inlägg eftersom jag inte har min data men now I'm back :)

Loading my death...
████████████]
99.9% complete

Can you hear me calling?
calling for you
can you hear me screaming?
screaming for you
it is like i'm naked out in the rain
alone and dealing with the pain
can you hear me calling?"

RSS 2.0