Tjenare!

Har inte skrivit på två dagar men det har varit en bra helg! Var i fredags på grönan och de var jätterolig och igår var vi på en stand-up komiker, Sean Atci, hur roligt som helst!
Idag har det varit sådär har gått runt hela dagen i stora tröjor och mina pyjamasbyxor. Men man ska inte klaga eller hur ;) Imorgon skulle jag träffa Dani men orkar inte för har fått så jävla ont i magen.. Men det blir nog en snabb sväng till sollentuna ändå och köpa ett par nya hörlurar och cigg. Annars bara ta det lungt och försöka samla energi!

Tänkte bara skriva något litet innan jag går och lägger mig så GOD NATT!

åh fy fan!

alltså detta är bara så jävla roligt!
Vi har en lärare som söker jobb hos oss som vårdlärare till nästan termin och sekunden hon gick igenom den där jävla dörren så tyckte jag att det var något bekant med henne och jag kände igen namnet, Jenny. Sen börjar hon berätta om sig själv att hon jobbar som SSK på bup avdelningen! Nu fattar jag varför jag känner igen henne. Alltså varför!

suiting you is all I know

Ångest..!!

Ska till grönan idag men mina föäldrar och min gudmor och hennes barn och det kommer till nästan hundra precent säkerhet att äta pizza då. Inte kul!! Men på de matstället vi brukar vara brukar de ha pasta också så ska hitta de nyttigaste och ta det istället. Men de är inte bara det.. Men med två små ungar så kommer det bli mycket sötsaker! Men detta ska nog gå bra ändå. Har bestämt mig för att inte äta förren gröna lund så vi får se hur detta går nu :)

Drick mycket vatten och ta några cigg eller rör på mig när jag är hungrig så ska jag fixa detta utan för mycket sötsaker och fett idag!

Mom and Daddy look its your little girl

Jag börjar kunna motstå frestelser! Jag har aldrig något att ära i väskan. Har jag tagit en macka i matsalen så går jag därifrån och första papperskorgen jag hittar så kastar jag mackan i den. Om jag äter en macka tar jag bort allt pålägg, all ost, all kalkon och det mesta smöret och äter bara brödet. Då slipper jag de andra kalorierna iallafall.
I tisdag hade vi bakdag på boendet och jag bakade chokladbiskvier och åt bara lite smörkräm när jag skulle smaka. Men på hhusmötet vid åtta hade vi chokladbiskvier, bärpaj och tårta. Jag tog inte en enda tugga. Kände mig fett stolt över det. Jag förlorar vikt per dag nu nästan och jag är faktiskt väldigt lycklig! Jag kan sitta igenom hela middagen men mat på tallriken men jag tar inte en enda tugga bara sitter och skär maten i bitar. Men lyfter aldrig gaffeln till munnen.

Blev tvungen att äta en macka vid nio idag under nationella proven. Men det var bara brödet hade tagit bort allt annat. Bara av att gå till skolan och uppför trapporna gjorde mig så yr att jag knappt kunde stå upp. Men satte mig utanför klassrummet och försökte att inte svimma. Men nu står jag på benen efter mackan, cola zero och några cigg :) Men så fort jag försöker anstränga mig för att jag bara blir svimfärdig. Min kropp hatar mig och jag hatar min kropp men snart! snart så! Känner knappt när jag är hungrig längre! har även gått ner 7kilo på en månad, det stod still ett tag i mitten men nu har jag gåt ner 2kilo på två dagar! Förut kunde det skilja 1-2 kilo på morgonvikten och kvällsvikten men nu skiljer det typ 1hekto om knappt det!!
Det går bra nu, det går bra nu!

Lyckan när nummrerna på vågen blir lägre gör allt värt det!

james blake - a case of you (by Nadia Esra)Dom tog mig till en sal ett solblekt sjukhus där alla dörrar var så tunga att dom inte krävde lås

Nationella proven i svenska denna vecka..

Igår hade jag muntliga delprovet så jävla nervös och improviserade igenom hela skiten men överlevde. Idag hade jag läsförståelsen men det gick åt fanders! Lyckades på då man skulle skriva typ sant/falskt eller ringa in svar men på den stora frågan i slutet så gick det inge bra! SKrev inte ett skit kunde inte koncentrera mig försökte ta en niktotin-sugtablett men hjälpte det så det slutade med att jag lämnade in provet utan att svara på frågan, man skulle typ skriva ett svar på hela sidan men det gick inte.. Hade så mycket annat i mitt huvud så kunde inte koncentrera mig på det jag skulle. Sen i morgon är jag kanske ledig måste kolla om jag ska göra muntliga matte eller inte får kolla vilken grupp jag är i bara :) men på torsdag är det uppsats skrivning i svenska sen är jag klar men nationella skiten i svenska! Får bara hoppas att jag iallafall skriver något på uppsatsen..

En annan rolig sak jag glömt på att säga till er: Jag har fått sommarjobb!! Hela två stycken faktiskt!
Hela sommarlovet är liksom perfekt upplagt!
Den 12 slutar jag skolan den 15-17 typ är jag med familjen i göteborg och liseberg för att fira min födelsedag och den 18(måndag) börjar jag ett tre veckors jobb på min förra praktikplats! Sen efter det har jag en vecka semester med familjen på Rånö och sen fyra veckor på Södersjukhuset (16juli-12aug) kirurgi avdelningen! Sen en vecka semester med boendet och sen börjar jag andra året på gymnasiet!!

It hurts. It hurts so fucking much

Det gör så ont just nu. Hela livet gör bara så ont!
Jag orkar inte längre varför ska man leva när varje andetag känns som att bröstet ska sprängas?

det finns en anledning till att jag har bulimi och inte anorexi..

Har ingen jävla självkontroll.. hatar mig själv just nu! Gick till skolan idag men hade bara två lektioner. Alltid något iallafall eftersom jag inte varit i skolan på två dagar.. jag tar mig igenom skiten men inget mer..

se mig.

Jag vill att ni ska se mig för den jag är just nu. Inte för den personen jag var.

fuck this shit

Gick inte till skolan idag. Jag bara inte orkar. Orkar bara inte!!!!

Dikt..

Jag ser mig själv uppifrån.
De där händerna, fötterna,
rösten. Rör sig och låter så långt borta. Kontrollerande. Valet är inte mitt.

Jag hör någon som gråter av rädsla.
Hon bryter sig ut av smärtan.
Jag kämpar för att komma ner, för att agera. Men jag kämpar förgäves.

Jag finns här men jag är inte den
som kan lugna, lindra eller se.
Du frågar efter mig, jag hör din röst.
Ändå kan du inte höra mig.

Vad skulle kunna hjälpa mig nu?
Jag hörde din fråga klart och tydligt.
”Snälla hjälp oss, säg att allt är tryggt!”
Me jag kan inte få fram ett ord.

Jag behöver vara den som är stark för att hon ska kunna känna någon lättnad.
Jag vadar tillbaka genom sirapsliknande hav.
För att rädda henne från bedrövelse.

Jag är där och du tittar på mig nu
Ditt leende, dina ögon är så vänliga.
Du är lättad av att se att jag är tillbaka
Men jag kämpar fortfarande med mitt inre.

Jag försöker verkligen vara den
som känner, ser, som stannar kvar.
Jag kämpar emot tidvattnet.
Behovet att få driva iväg.

Sanden har legat i sömn för länge
Tid har försvunnit. Jag har inte sett. Nu bränner skulden, skammen i mig för den börda jag varit

-

Hur länge och hur långt jag än kämpar så är det alltid för långt kvar.

Livet funkar, men inte mycket mer.

Helg sammanfattning:
I fredags var jag hemma hos min gudmor och hennes två barn som är 4 och 6. Jättetrevligt! Bakade en chokladkaka och det bjöds på taco. Åt dock inte så mycket och sen kommer man hem igen.. Personalens första ord:
- Vi har en glass åt dig i kylen.
- Jag vill inte ha.
- Jo.
- Nej.
- En macka då?
- Nej sa jag!
Så har typ hela helgen sett ut..
Och i lördags tog jag mat på tallriken och satt och peta i maten och personalen började igen "Alexandra du ska inte bara leka med maten du ska äta den också!" Helt plötsligt hade jag tre ungdomar och två personals ögon på mig när jag satt där och åt. LOVELY! NOT.
På kvällen sa en personal: "Jag kan faktiskt inte tvinga dig att äta" och Alexandra gick därifrån nöjd hihi :D
I fredags kommenterade även min gudmor att jag såg smalare ut och snacka om att jag blev glad! Under hela påskhelgen och påsklovet har jag gått ner 5kilo!!
 

I hurt my self today to see if I still feel. I focus on the pain, the only thing thats real

JAG KAN INTE SOVA!

Panik

Nu har jag lite smått panik här!!

Mobilen har inte bästa batteriet, datan har typ 5minuter kvar av sitt batteri, inga lampor fungerar och tv:n funkar ju inte heller. Är helt jävla klarvaken så kommer inte kunna somna snart eftersom jag också håller på att få en panikattack också!! Så då kommer nästa jävla fråga: VAD FAN SKA JAG GÖRA NU !?!?!?!?!?!?!?!?

I can't tell if its killing me or making me stronger

Okej. Just nu: ÅNGEST.
och inte heller kan man sätta på tv för det är strömavbrott i hela fucking sollentuna tills klockan ett!!

Att vara stark är inte att bara skratta och le. Att se bra ut i andras ögon. Att vara stark är att kunna medge sina brister, veta var man göra fel och kunna göra något åt det. Att vara stark är att kunna kämpa tillbaka och kunna säga emot!
What dosen't kill you can only make you stronger
Jag vet inte om de göra mig starkare för jag känner att den väggen jag byggt upp blir söndertrampad, den blir stampad på om och om igen. Jag skulle vilja säga: Ni kan inte krossa mig för jag är starkare än er! Men jag kan inte göra den ÄN, för just nu är jag inte tillräckligt stark. Men jag ska nog inte ge upp riktigt än, jag har fortfarande lite kvar att ge! Fast även om jag just nu sitter och skriver att jag har krafter kvar att ge så vet man aldrig när reservtanken kommer att ta slut. Nu sitter jag och säger att ni inte kan krossa mig. Men reservtanken har en obestämd mängd i sig. Det kan handla om en timme, en dag eller en vecka för man vet aldrig. Frågan är hur jag ska fylla på mina riktiga krafter?
Egentligen vill jag skrika på hjälp just nu, bara skrika att snälla hjälp mig härifrån för jag börjar bli rädd för mig själv. Eller ja.. Börjar? Jag är redan rädd för mig själv. Men det tar emot att be om hjälp, att be någon annan att hjälpa mig, att hjälpa mig själv. För jag vill kunna fixa det här själv, jag vill säga att jag har kvar krafterna så jag kan ta mig upp ur det svarta hålet igen. Men jag kan inte det. Jag kan egentligen inte ta mig upp igen själv.
Men jag är svag. Jag har en stark vilja men jag har inte krafter att göra det vilket leder till att jag istället bara vill skita i allt.

För om sanningen ska fram är jag bara en svag och rädd liten flicka, en flicka som är rädd för sig själv.

Tomt.

Jag vet inte längre. Det är bara tomt, helt jävla tomt i huvudet. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag orkar bara inte längre.

Jag orkar inte.

Det enda jag vill är att bara få sova. För evigt sova.

tjenare bloggen! :)

Idag har jag dock ätit lite, även kaka också :)
Men tyckte jag kunde göra det eftersom imorgon ska vi till Boda Borg och då blir det iallafall träning i typ 6timmar! Kommer bli jättehärligt men får se till att äta lite iallafall och dricka mycket annars kommer jag ramla ihop i en hög.

Annars är det inte så bra, både igår och idag har jag knappt orkat ta mig upp ur sängen, mest bara legat och kollar på film eller stirrat ut i mörkret. För det tar åtminstonde tills middagen innan jag går upp. Jag vet inte längre vad jag ska göra, vet inte vad jag kämpar för. Mitt enda mål är att gå ner i vikt men hur kommer det att sluta? och det är väl inte de enda man kan leva för. Man måste även ha något annat mål. Ett annat mål som just nu känns som det inte finns.

lycklig! :)

Idag har jag ätit två små bitar fläskfilé och 200g smågodis, ingen choklad dock för det blir bara extra kalorier utan bara skum och gele godis :) trots att det har varit påskhelg och så, så har jag ändå gått ner tre kilo! Helt fucking lycklig! Men nu är påsken slut så det är dags att stenhårt träna och dra ner på kalorierna och rasa i vikt!

träningstips för platt mage - nu fan gäller det!

Övning nummer 1- Attacken:
Den första övning ger statisk träning. Denna övning utför du genom att börja sittande med armarna och överkroppen högt lyfta över golvet, medan benen lyfts en bit över golvet. Sänk sedan överkroppen, men håll dig kvar ovanför golvet. Håll  där nere i 15 sekunder. Du skall ha mer krum rygg än svank om du gör denna övning rätt. Gå sedan upp en bit för vila och sedan direkt ner igen. Övningen skall sedan upprepas 3 gånger.

Övning nummer 2- stomach power:
I denna övning börjar du med att ligga på rygg med huvud och ben lyfta över golvet. Du tar sedan upp ben och överkropp samtidigt. Övningen skall sedan upprepas 6 gånger.

Övning nummer 3 – Döden:
Denna övning är statisk för magen. Du börjar genom att ligga på rygg och lyfter sedan överkroppen och benen. Sedan saxar du med benen ganska snabbt i 15 sekunder. Gå då inte för högt eller lågt med benen och tänk på att ryggen inte ska vara i golvet. Vila därefter. Denna övning skall sedan upprepas 3 gånger.

Övning nummer 4- Jobbiga lyftet:
Denna övning tränar de sneda magmusklerna. Du börjar denna övning genom att ligga på rygg med händerna bakom huvudet och  reser dig sedan upp för att föra axeln och knät mot varandra. Du skall utföra denna rörelse genom att föra axeln och knät 6 gånger åt ena sidan innan du byter till den andra sidan. Denna övning skall sedan upprepas 3 gånger.

Övning nummer 5- Knock-out:
Denna övning tränar de nedre magmusklerna och höftböjarna. Du börjar denna övning genom att ligga på rygg med huvud, armar och ben som du sedan lyfter. Håll sedan armarna vid öronen så jobbar magen mera. Lyft både överkroppen och benen. Bröst och lår ska komma så nära varandra som möjligt. Denna övning skall sedan upprepas 8 gånger i 3 omgångar.

Sorry för dålig uppdatering :/

Har haft ganska mycket för mig så inte hunnit blogga.
Fick reda på igår att en av mina bästa vänner har fått tillbaka sin magsäckcancer igen så mina tankar gå till henne. Att världen ska vara så orättvis att en sexton årig tjej ska drabbas för andra gången av cancer?!

Vad händer i mitt liv då?
Idag kan jag somna gott, har ätit ganska mycket men har tränat mycket också så det har jämnat ut sig :) Gick upp vid tio och la mig i soffan och jag tog två glas juice. Vid ett åkte jag till kista och handla ett par skor och blekningsmedel. Sen när jag kom tillbaka (var typ bara där en halvtimme) gick jag ut en timme på powerwalk blandat med intervaller när jag sprang. Kom hem igen åt en våffla till lunch och helt plötsligt var det middag, tog två hamburgare innan vi åkte och hyrde film. Kollade på paranormal activity 2 höll på och skrämma skiten av mig! Men åt även lite godis och vid typ kvart i tolv gick jag ner till gymnet på nedervåningen och var där i en timme haha måste ju förbränna allt godis så där lagom till midnatt xD

Förlorar

Börjar förlora kampen. Men vill kämpa. Men orkar inte.
Det är konstigt hur kroppen fungerar tillsammans med hjärnan.
Hjärnan säger någt och kroppen reagerar eller tvärtom.
Men om den kombinationen har slutat fungera?
Hur går det då?

Så trött

Delen jag hade begravt under praktiken har börjat komma tillbaka igen. Den har varit inlåst i en bur så länge att den har kämpat sig ut. Allt jag stoppat undan under dessa fyra veckor av praktik kommer tillbaka igen i full styrka gånger tio. Det tar sig mot sitt slut. När kommer krafterna ta slut? De börjar redan att sina, jag orkar knappt något annat än att sova när jag kommer hem från skolan igen..

Maron och min underbara humor i fredags ! :)

RSS 2.0