Är en god natts sömn för mycket begärt?

Känner mig som ett vrak kan inte sova och kommer inte upp ur sängen förren tidigast elva. Men nu sitter jag i en fåtölj på rummet med fötterna på fönsterbrädan och stirrar ut över årstaviken där de syns fyverkerier då och då och globen gul, röd och blå och allt känns få stillsamt och perfekt. De känns som jag inte hör hemma där med mina tankar och ångesten just nu. Som de är en dröm att få vara ute i den världen och vara en fullt fungerande tonåring, för nu är allt inte inom räckhåll de är som att jag tittar in i en tv... Det är ganska svårt att tänka sig att för några år sedan så var jag, väl inte direkt fullt välfungerande, fungerande iallafall. Och för ett år sen kunde jag om jag försökte fungera i den riktiga världen. Men för ett år sedan bröts kontakten av helt och jag förlorade de gnutta hoppet jag hade. I början av året så siktade jag på en långsam och plågsam död och jag var inte långt ifrån. Jag åt inte och hade ett konstant tänkande på kalorier, jag samlade tabletter, skärde mig, ljög och lurades. Jag isolerade mig och tillät bara en vän fast vi brakade konstant. Så var typ en vanlig dag i den perioden som var mina första tre månader in i året och två innan de är perioden som jag är i just nu men nu orkar jag inte ens de längre. Allt jag vill nu är att kunna sova ordentligt åtminstonde en jävla natt!

28/7-10

Igår vad de fem månader sedan du valde den lätta vägen.
Jag läste ditt mejl en månad efter jag fått de och klandrar mig själv för att jag inte sett de tidigare.
Vi hade inte känt varandra mer än ett år och bodde så många timmar ifrån varandra. Jag i stockholm och du nere i simrishamn...
Men vi kunde prata om allt och du sa att jag kunde "lite på dig och att du aldrig skulle försvinna".
Men så fel allting kunde bli.
Men jag glömmer aldrig bort den dagen vi träffades. Du var 18 och jag 14. Allt var så härligt och perfekt den vår dagen.
Fem månader utan att få dina underbara ord som fick mig att kämpa lite till. Tro inte att jag glömmer bort året vi hade tillsammans du var den som gått igenom samma saker som mig och verkligen förstod.
A shoulder to cry on.
Men jag hoppas att du mår bättre där du nu är! Det är när jag tänker på dig som jag orkar fortsätta, för att jag måste fortsätta min resa. Vår resa. Vi lovade varandra att ta oss tillbaka till världen utanför. Att stödja varandra igenom framtiden och ifrån de förflutna men med ditt stöd i bakhuvudet ska jag göra detta för oss båda.
"we're in this together now none of them can stop us now we will make it through somehow" -by nine inch nails

-

It was never promised it was going to be a fair fight.

Empty?

Orkar ingenting. Är trött i hela kroppen och utmattad fast inte gjort något idag ens... Och hur kan man vara så trött och ändå inte somna utan man somnar lagom till att personalen väcker en runt tio fast än man inte kommer upp ur sängen förren tolv. Jag blir utmattad av att bara gå ut. Äh jag kämpar iallafall har inte gett upp än så något hopp finns de om mig också och jag ska väl inte vara den som klagar. God natt.

Where did I go wrong?

Ligger med ryggen i sängen och benen på väggen och stirrar upp i taket med Skit mycket ångest och samtidigt släcker och tänder taklampan och undrar hur mycket den klarar innan den går sönder...

morgonen har varit skit. Blev väckt halv elva men gick inte upp ur sängen förren lunchen vid tolv. Är trött som fan eftersom jag sovit typ ingenting. Kom upp till lunchen och satte mig vid matbordet och sa inte ett endaste ord och petade i maten i fem minuter innan jag gick därifrån och la mig i sängen igen där jag nu ligger och väntar på ett möte med soc som börjar om en kvart...

ah... Kan inte bara jävla ångesten försvinna den dödar mig här för fan man kan ju inte andas!

Illusion <3

Av: VNV nation

I know its hard to tell
How mixed up you feel
Hoping what you need
Is behind every door
Each time you get hurt
I don't want you to change
Cuz everyone has hopes
You're human after all

I know its hard to tell
How mixed up you feel
Hoping what you need
Is behind every door
Each time you get hurt
I don't want you to change
Cuz everyone has hopes
You're human after all

The feeling sometimes
Wishing you were someone else
Feeling as though
You never belong
This feeling is not sadness
This feeling is not joy
I truly understand
Please don't cry now

Please don't go
I want you to stay
I'm begging you please
Please don't leave here
I don't want you to hate
For all the hurt that you feel
The world is just illusion
Trying to change you

Being like you are
Well this is something else
Who would comprehend
That some bad do lay claim
Divine purpose blesses them
Thats not what I believe
And it doesn't matter anyway

A part of your soul
Ties you to the next world
Or maybe to the last
But I'm still not sure
But what I do know
Is to us the world is different
As we are to the world
I guess you would know that

Please don't go
I want you to stay
I'm begging you please
Please don't leave here
I don't want you to hate
For all the hurt that you feel
The world is just illusion
Trying to change you

Please don't go
I want you to stay
I'm begging you please
Oh please don't leave here
I don't want you to change
For all the hurt that you feel
This world is just illusion
Always trying to change you

Äh WTF

Dagen började bra åt frukost och lunch utan problem sen var jag barnvakt och gick på spårvagnsmuseet med ungarna och mamma sen gick jag med ungarna på teater. Kom tillbaka till middagen efter att ha slösat 126:- på ica... Middagen gick och fanders och där började de första gången denna dag sen tappade jag de helt.

1
2
3
äh nu får de faktiskt vara nog. Men icke sa nicke.
4
5
fan nu gömmer jag mig under täcket. Och där har jag legat i en timme nu och försökt sova. Och de går ju inge bra.

"hm... Undra om man kan dunka huvudet i väggen tills man somnar"

2011

Fan också har inte någon jävla självrespekt längre för de gäller efter regeln: leva eller dö, just nu. Men snart är de 2011 och en ny start hoppas jag. Men de sa jag ju förra året också.

Liten och rädd. Stor och stark?

Ett barns krossade minnesfragment vackert utplacerade som meningslös mosaik.

julen är över och jag har jävligt massa ångest över allt man stoppat i sig... FAN OCKSÅ!

Hur jag än mår idag så står jag kvar, har aldrig ramlat av

Ja fötterna är ju faktiskt neråt och huvudet är uppåt så de är väl bra om man tänker så iallafall.

Julafton

Stora D dagen är här och med det menas att de är julafton och släkten kommer om två timmar man får bara hoppas att julskinkan inte rymmer då ;)

Men nu måste man fixa i ordning si också lite annorlunda än de brukar när man vanligtvis sätter håret i tofs och rosett och dra ett streck med eyeliner runt ögonen. Nu ska ögonskugga, eyeliner och mascara på också ska håret lockas och sättas upp en blomma i. Bara att sätta igång alltså ;)

GOD JUL !

God jul -.-'

försöker att inte fångas i denna julstress.
försöker att inte fångas i hur det "ska" vara.
försöker att inte fångas av alla prestationskrav.

Äh det är iallafall 2timmar och 30minuter kvar till julafton.
Skönt de skulle vara om man kunde sova till två imorgon då gästerna kommer...

Underbar när man har lite tråkigt ;) 

Creepy

Okej. De här börjar bli väldigt läskigt... Dagarna går utan att jag än vet de försöker komma på vad jag gjort de senaste dagarna och de jag kommer på är pussel. Men de kan jag ju inte ha gjort hela dagarna? Och de blir konstigt när jag inte ens kan komma på vad förra låten på ipoden var i slutet av låten jag lyssnar på... Ne för fan jag vet inte vad jag håller på med längre.

Matnoja

Ligger i sängen och försöker sova och insåg att de faktiskt bara är två tre dagar kvar tills jul... Och då slår matnojan in. Kommer äta alldeles för mycket godis, kakor och mat och kilona kommer rasa upp och fettet välla ut över byxorna och jag kommer inte få på mig några kläder... Längtar till förra året då jag inte åt godis på mellandagarna, lite mat och inget fika utan bara några praliner på julafton och mia som berömmer mig varje kväll för att jag varit så duktig att gå till sängs hungrig och känna kilona rasa... Jag vill tillbaka till dom månaderna men varför kan jag inte de hur mycket jag än försöker?! Ah jävla matnoja kan man inte bara få njuta utav julen istället?

För lugna patienter eller för mycket personal?

Typ minst fyra personal sitter och snackar i korridoren haha :p skolavslutning var de i morse på bup skolan så nu är de ingen skola förren den 11 ! En lärare sjöng en sång och hällde glitter eller ja stjärnstoft i alla ungdomars hår så nu blir de glitter överallt jag går... Ikväll ska jag baka lite och imorgon byter vi avdelning.

Bra dag

Två möte idag. Med min psykolog och socialen. Sen har jag haft bild också men de har varit en rätt så bra dag iallafall idag... Fick dock inte baka... Men får göra de imorgon istället och de är de lovat;) ska bli en liten flyttningsfest kan man väl kalla de för vi byter nog avdelning på onsdag över jul och nyår... De närmaste dagarna är de väl inget speciellt förren torsdag då jag åker på perm och firar en mini jul med min gudmor och hennes familj och sen julafton då släkten kommer... Sover hemma två natten i rad som är bestämt sen får jag se om de blir en tredje...

Dröm

Känner mig som jag lever i en dröm allt känns så overkligt... Det känns inte som jag varit i london, defenitivt inte för bara några dagar sedan och jag vet inte riktigt var tiden går. Allting jag gör känns som de inte egentligen hänt. Jag är jag. Jag är ögonen. Men jag är inte resten av kroppen vi hänger liksom bara inte ihop... Och på allt är jag stressad som sjutton. Precis kommit från perm bara några vinna sedan och oroar mig redan för nästa. Oroar mig för julen. För framtiden. För nyår att ett nytt år ska börja vet inte om jag orkar eller klarar de just nu. Flera möten imorgon. Skolavslutning på tisdag och jag ska uppträda lite med gitarren. De känns som jag går under och bara tappar allt just nu...

LONDON

10/12-10
Fick lite panik när jag gick igenom säkerhetskontrollen först sa dom ta av dig koftan och jag hade bara t-shirt under men de var ju bara att ta av sig den och gå igenom så snabbt så möjligt men de ville inte ödet.. Jag pep. Tog av mig skorna. Pep igenom. Fick en människa som skulle kolla igenom hela mig... Mitt försök att gå obemärkt genom säkerthetskontrollen gick ju åt fanders!
Men på flyget kom vi på i tid och vi reste iväg mot London
Efter flyget och tåget in till london eller ja Victoria Station kom vi dit ca 11.17 som ni ser ;) och genom Hyde Park som hade julmarknad och upp i ett pariserhjul, dom hade också ett talande träd, vi träffade även på en liten ekorre som vi matade med ost!
Lite pizza och shopping så var den dagen slut!11/12-10
Shopping på oxford street Hamley's ett sju vånings högt leksaksaffär där jag köpte en liten nalle :)
The Tower, Picadilly circus och gungning i hyde park


12/12-10
Madame Tussaud's
Några nissar välkomnade syrran och lastade paket i hennes famn till en nisse välte den så de sprang och grät och gömde sig under granen hela tiden.. Man måste väl bara säga otroliga vax doxkor och så äkta! och ja jag var ju bara tvungen att hälsa på pepparkakan i Shrek också 


13/12-10
Mammas födelsedag så ett försenat grattis till henne!
Dagen började med The dungeons. Ett upplevelse museum om Londons mörka sidor om man säger så man kan väl kalla de för wax museum of horror. Bloody Mary, Sweeny Tood, Jack The ripper m.m
Sen fortsatte de med en liten tour runt om i London senare på dagen då vi såg, Big Ben, Westminister Abbey
Vi bowlade också på kvällen och skridsko-åkning
Sen hamnade vi bara lite fel när jag skulle till buckinghamn palace så vi hamnade på harrods istället som är ett skit dyrt varuhus packat med folk, panikartat och opera sångare vid rulltrapporna.. Sedan blev de fika på starbucks innan vi stack tillbaka till hotellet.


14/12-10
Här packade vi ihop de sista och shoppade de vi ville innan vi åkte till flygplatsen Gatwik där vi hade en övervikt på ena väskan med nästan tio kilo fast än vi åkt dit med bara halvfulla väckor äh de är ju roligt och shoppa när de är billigt så man köpte ju kläder, ett par dr martens kängor, en liten hatt och rosetter,neon gröna knästrumpor, böcker och ja massor... Planet skulle ha kommit 20.15 engelsk tid men åkte inte förren en timme senare och vi landade inte förren 00.40 svensk tid på arlanda. Strax efter två var vi iallafall hemma till slut !

7days to christmas

En vecka kvar till jul och en vecka kvar till nyår och nu ska jag försöka uppfylla mitt nyårslöfte försökt göra de tidigare i år men inte riktigt lyckas men med två veckor kvar så nu så! Men för tillfället är jag i tv rummet på avdelningen och väntar på att åka hem fredag till söndag kväll. Står vid fönstret och tar sönder en blomma och stirrar ut på snön och granen med ljus utanför... Julen känns fel den är för perfekt och de ska vara som att allt är bra fast de är inte de... Det är som att vara hemma där allt blir som de var för flera år sedan, bra, perfekt och allt är som de borde vara och de känns som man ignorerar hur de egentligen är... Fast typ tusen gånger värre... Fast julen i sig själv är väl trevlig med släkt, mat och presenter men inte stämningen.

Stockholm

Kom hem två i natt och till lunch ska jag till bup. London resan var jätte bra och nu ska jag se om jag kan skriva inlägg om de ikväll och sätta in bilder i helgen eller om jag gör allt i helgen istället :)

Typiskt också

jävla skit Mensvärk, finnar ploppar upp lite här och där och då menar jag inte folket, magen uppblåst och har typ gått upp trettio kilo på ek vecka !!! Detta skulle kunna göra Mig sängsliggande i en vecka men ne he du nu ska jag upp halv fem för att åka till London också mitt i allt detta depp... Skulle vara bra att kunna sova också när jag ska upp om fem timmar kul ! Ironi -.-' hoppas de ebättre imogon men nu säger jag bara fuck it!!!

Pigga upp mig lite nu

Försöker pigga upp mig lite med att titta på new moon i väntan på att pappa hämtar mig vid sex så åker jag hem en stund och klockan sex så morgonen går flyget från arlanda:)

Hat

Jag hatar detta ställe!
personal springer runt
kommer nya och gamla blir utskrivna typ hela tiden
det är fullständigt kaos just nu
patienter skriker, springer runt, gråter och håller på...

jag hatar allt...
jag gnäller på allt jag kan
ja blir förföljd
Jag hatar mig själv...

som ni kanske har fattat nu mår jag inge bra.

och i denna svacka blir de ju inte bättre för att jag åker till london om typ 36timmar...

Fairytale gone bad

Get away from me!

Ibland stannar man bara upp i något, bara fryser till

Min blogg kan ju anses väldigt öppen men i min skrivbok är de typ tio gånger värre... Och där står framförallt mat problemen. Men de känns ibland som jag bara försöker få uppmärksamhet men vill bara säga att de är inte så. De här är min vardag och mitt liv och bloggen är lite censuerad iallafall och försöker att inte få in triggande bilder förutom något litet blackout med typ bildbomb :)

men bloggen ska genomgå en make-over till vintrigt! Headern kommer nog de närmsta dagarna bara vara vit. Men de är på väg!

Demons in the dark

Jag vill inte längre
Jag orkar inte längre

Kan dom inte bara sluta omringa mig?
Sluta pressa mig
bara lämna mig i fred?

Men jag kämpar iallafall.

Teenage girl never falls asleep

Something hit me
Something hit me hard...

de lurar i skuggorna väntar på minsta tecken på svaghet

jag vill inte ge upp
men de känns som jag inte kan vinna

HAHAHAHAHA

Sitter på rummet och har skit kul! Sitter och skrattar åt ingenting ! :D de smittar väl av sig när de skrattas i huvudet... Men de är bättre än att vara ledsen :) HahahaHahaha!!!
RSS 2.0