Glöm inte bort de förflutna men försök ditt bäst för att få en så ljus framtid som möjligt!

Hej bloggen!
Inte bloggat på några dagar. Men jag mår rätt så okej. Skolan går jättebra och jag har fått tillbaka lusten med skolan för detta är verkligen något jag vill göra! Tre timmar med medicin går bort som en halvtimme och jag har träffat nya vänner, vänner som faktiskt är bra för mig.

Jag försöker förbränna och går helt ofta på promenad och älskar att gå på kvällen med personalens hundar! Så bjuder på en bild på Nixon :)

Hej.

Var i uppsala igår med min klass, jätte trevligt faktiskt!
Var på medicinhistoriska museet och gustavianum, intressant och roligt!
Skulle äta lunch där också men det bev inget.
Annars ska jag idag ta de lungt bara, min kropp orkar inte så mycket så iklädd grå mjukisdräkt blir det nu lördagsmy!

Today is the first day of the rest of your life

Blir lite lite inlägg känner jag men har inte riktigt något att skriva om.
Livet börjar rulla på som normal.
Gå upp. Skolan. Gå hem. Läxor. Middag. tv/data. Sova.
Så vad ska man säga egentligen? Jag gör de jag ska och försöker att inte tänka på så mycket annat. Av alla de saker som snurrar runt i mitt huvud. Men jag försöker.

Noboby said it was easy, no one ever said it would be this hard

Hej!
Vad ska man säga, var på grönan i söndags med min gudmor och hennes barn, jättetrevligt! Vann en stor voodoo docka också som jag försökt vinna hur många gånger som helst :)
Sen har jag börjat skolan! älskar den!
Men jag måste skärpa mig, jag vet det men de är ju svårt!
I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell I'm doing here?
I don't belong hereYr

Hela min värld bara snurrar idag. Varv efter varv och kan snart inte stå upp längre. De tar iallafall två försök för mig att resa mig från golvet. Anledning? Ätstörningsskiten! Ändå kan jag inte förmå mig att äta normalt. Och snälla gud!? låt mig inte svimma andra dagen i skolan!

Ingen lust

Haft noll lust för allt idag. Bara legat i sängen och soffan fortfarande iklädd min grå mukisdress jag sov i. Men vi ska nog snart åka och köpa glass och hyra film.

Men efter regn kommer solsken, Skitsnack! Efter regnet kommer mörkret och solen blev iskall.

Hemma igen på mitt boende :)
Har varit en bra resa och de har varit roligt! Vi har varit på liseberg och jag skrattade som fan när personalen blev blöt men inte jag. Plus så var jag den ända med regnjacka haha. Var även i danmark och gick längs stranden i typ tre timmar. Jättehärligt att gå i vattnet och sen var de klarblått vatten också! Känns som man var utomlands när man bara var i danmark som är nästan som sverige ju.. Kvällen och morgonen har varit jobbiga eftersom VISST FOLK har ritat i mitt ansikte när jag somnat och hällt vatten på mig när jag ska vakna. Sen retat mig för att jag tydligen sover som en sköldpadda efter som jag typ endast sover på en kvadrat meter, knappt.
Jag har ätit men jag har spytt. Fått utskällning av en ungdom och började gråta..
Men på måndag börjar jag skolan!! helt överlycklig, de ska bli en helt ny start för mig! De är mitt drömprogram och jag känner absolut ingen där och det är underbart!  Ska börja första året på vård och omsorgsprogammet på sophiahemmet i sammarbete med kungsholmens gymnasium så där är jag på måndag! LÄNGTAR <3

Danmark !

Konstigt inløgg detta kommer bli. Men sitter på båten från danmark, har varit i skagen æver dagen och hør fanns ett internet cafe men två bokstøver blir konstiga som ni ser men tror ni fattar øndå ;)
Men tønkte mest søga att jag lever och har de kul! Tillbaka till sthlm imorgon och Ung08 på kvøllen! :D

Vilka ses dør?

Hej läsare!

Maten är åt fanders!
Men jag är i göteborg och har skit roligt!
Varit på liseberg idag och imorgon ska vi till danmark och skagen.
Var de jag ville säga just nu skriver mer när jag kommer hem på fredag :)
HA DE GÖTT <3

"Du får inte säga något..."

Sover inatt på psyk men åker imorgon till Göteborg med mitt behandlingshem. Ska bli kul även fast jag inte får träffa min älskade Natalie! Mycket har hänt i helgen och idag. Många saker har rivits upp och många tårar har runnit. Jag har otroliga skuldkänslor för en kille. Känns som allt bara är mitt fel och imorgon kommer jag skälla ut någon..!! Psyk-personal och mamma tyckte nämligen jag skällde ut fel person. Men imorgon slipper jag detta ställe!

Rädsla inför morgondagen

Imorgon ska jag ha möte om fortsatt vård eller inte. om jag får fortsatt vård kommer jag dampa loss på hela avdelningen..

varje dag är en kamp om att överleva

Varit hemma och färgat mitt hår idag, bild kommer senare eftersom jag bloggar från mobilen.. men de blev brun/svart skit snyggt! <3 sen har vi kollat på pappa och morbror som har sprungit midnattsloppet. Duktigt säger jag bara!

men för övrigt fattar jag inte varför jag är inlagd på psyk. Mår ändå bättre än vad jag brukar.. jag har varit ute på kvällarna och de är posetivt, jag sover bra, jag har inte skadat mig på en vecka, jag har levt ett äkta tonårsliv för första gången! Okej, maten är dålig för andra med bra för mig. Om jag inte blir utskriven på mandag och inte får åka till Göteborg och träffa älskling så slår jag fan sönder hela avdelningen!

JAG VILL INTE VARA PÅ PSYK !!

Jag har bara några dagar kvar på mitt sommarlov, de sista innan allvaret börjar till gymnasiet. De är nu jag ska njuta, vara ute sent med kompisar och festa! De var planen för idag.. att Tim jag och maron skulle använda våra nya kort, komma in på klubben och festa hela natten och köpa sprit och cigg för svarta pengar. Tim och jag hade planerat detta sen förra veckans fest på café opera. Känslan av att gå hem till behandlingshemmet klockan fyra på natten med klackskorna i handen och stupfull. Att äta fyllemat på donken och träffa andra roliga fulla människor på stan, sitta och kasta kondomer på killarna på nattbussen. Skämma bort sig och dansa, skrika, dricka och ha kul! Allt är värt det även fast man vaknar upp riktigt jävla bakfull på morgonen med en utskällning för att man kom hem sent. Allt är underbart, allt är värt det. så säg mig: VARFÖR ÄR JAG PÅ PSYKET? mår ju fan helt okej..

ett år sedan

För ett år sedan vaknade jag upp på avd.74 efter att varit medvetslös i tre dygn. För ett år sedan väntade jag bara på att få komma ner till psyk. Dagen efter gick jag med de första stegen i korridorerna som snart skulle kännas som mitt andra hem. På detta år har jag hunnit med 6turer till psykakuten, ett ex antal självmordsförsök var av tre har slutat på sjukhus. Tre inläggningar på psyket. Hunnit skära upp även höger armen. Gått längre ner i min ätstörning. Ett halvårs inläggning på psyk. Flyttat till behandlingshem. Men även posetiva saker! Träffat nya kompisar. Gått klart grundskolan och kommit in på mitt drömgymnasium. Kommit väldigt långt inom mig själv även fast de mesta känns som bakslag. Dock kommer jag vakna upp på exakt samma ställe som förra året..

hur kan nån fortfarande älska mig?

Jag är inlagd på slutenavdelning nu. Dom ville att någon förälder skulle sova här inatt så mamma sover med mig. Kom till avdelningen vid ett och satte mig i soffan och grät och mamma försökte trösta mig. Jag vill inte vara här igen! All personal bara hej! Är du här igen? Och då ville ja bara inte längre så mamma gick ut med mig en sväng tills jag slutat gråta och de kändes okej att gå in. Men nu har jag bakat och spelar kort och börjar acceptera läget att jag måste vara här några dagar. Saknar min förra kp.S men hon jobbar nu i helgen! Har saknat henne senaste tiden för tycker hon förstår mig bäst när de gäller min ätstörning..

barn och ungdomspsykiatriska akutmottagningen i stockholms läns landsting

Och så sitter man här i denna röda röda soffan och halvlyssnar på tv med musik i örat. Ska sova på akuten inatt och imorgon får jag se hur de blir om jag blir inlagd på avd. eller om jag får åka till mitt behandlingshem.. vill hem!

Ätstörningsunge.

Gårdagen gick åt fanders. Försökte spy upp igen men de gick inte!
Idag väckte dom mig med en utskällning om att jag måste äta!
Åt bara lite till middag igår och sen åkte jag och tim till stan och när vi kom tillbaka sa personalen att jag var tvungen att äta något och ställde in två mackor och yoghurt m. flingor på mitt rum. Och när de skulle väcka mig och maten stod orörd blev dom sura. Hon som kom in sa att jag måste äta. Jag sa att jag ätit middag igår men då sa hon att de var lika mycket som barn åt när dom skulle lära sig att äta riktig mat.
Men ingen frukost sen. Lunchen blev lite sådär.
Åt en halv macka baugette som till hälften gick ner i tröjarmen. Som jag sen matade fåglarna med..
Middagen blev inget.
Tim och jag åkte iväg ett tag, vi kommer tillbaka klockan nio. Jag äter inget. För en halvtimme sen säger personalen åt mig att komma till kontoret och där släpper de BOMBEN !
Dom ska vara i mitt rum inatt och imorgon bitti tar dom mig till PSYK! vill inte. Maten kommer ju bli hemsk där. Vill inte gå igenom de en gång till men försent nu!

Everybody's got their problems
Everybody says the same things.
It's just a matter how you solve them
But what else are we supposed to do?

Dagens matinlägg

Hej på er..
Ångest. idag. Bara. massa. ångest.

Maten idag har varit: NOLL bara vatten och typ två klunkar coca cola light.  

What would you say if this was the last day of your life

Matångest. eller rättare sagt godisångest.
Yoghurt, utan flingor och juice till frukost.
En corny big och några coca-cola zero och light
Matstrejk till middagen.
Sen godis bomb till filmen.
SÅ ÅNGEST!
men ska försöka ta min sömnmedicin och theralen och sova bort denna ångest.

Galet

Hahaha de senaste två dagarna har varit helt jävla galna!

Igår gick vi på fest på östermalm med massa homosexuella och där drack jag typ tio cider och fem glas champange. Killen vi var hos sa så fort man hade ett tomt glas att man skulle hämta med så va fan jag drack! Sen klockan elva tog vi taxi till cafe opera, fem stycken i en taxibil. Vi mutade chaffören för att låta oss åka med allihop. Sen lyckades tim, jag och carmen komma in på cafe opera med 23års gräns och vi är 16 år gammal! helt jävla otroligt var det! drack glas efter glas av champange, rökte, dansa och skratta! Helt smockfullt och vi var dom yngsta där såklart men alla gick på att vi var åtminstonde arton år men de var skick kul! Sen när vi åkte därifrån, bussen gick klockan tre var vi så jävla fulla! Gick till max och köpte cola och gick utan skor på stockholms gator helt jävla stupfulla. Personalen blev inte direkt glada när vi sket i att svara och ringde dom klockan halv två och bad dom hämta oss vid cafe opera. Men när dom inte gjorde de så fortsatte vi festa en stund till. HELT UNDERBART!
Bussresan var inte så kul. Tim spydde innan och både han och jag satt på bussen och var helt spyfärdiga. Nägra killar kastade kondomer på carmen och vi gick av på fel hållplats. Varken carmen eller jag kunde ha våra klackskor så vi gick en halvtimme barfota på motorvägen. Carmen skrek att hon ville kissa, tim sprang och jag ville bara spy!
Men klockan fyra smög vi in i huset igen och tim gick till sitt rum och carmen och jag till mitt eftersom hon inte hade nycklar till sitt och ville inte be personalen öppna dörren så hon och jag sov i min säng.
Idag vaknade man med VÄRSTA baksmällan! fortfarande lite bakis men vi trotsar de och klockan ett började vi gå i prideparaden! Fyra timmar gick vi i streck typ helt slut är jag men totalt värt det! vi skrek, dansa, kastade rosor, spexa inför kameror och viftade med flaggor!
Men nu ligger jag här hur trött som helst och vi ska på bio snart också!
Förfesten på östermalm, HALVA bordet där spriten var!


Jag och Tim, lite väl fulla haha


En packad bög och AMIR !

Carmen och tim med cafe operas lilla del i bakgrunden!


Carmen och Jag :)
Suddiga bilder jag veeeeet men va fan de var ju paaaarty men de var inte min kamera för jag kunde inte ens stå rakt så när jag försökte fota blev de bara en stor röra !
Men vi hörs <3

cafe opera

Vi skulle gå och lägga oss klockan ett. Nu är klockan tre och vi åker från stan nu... jag, carmen och Tim är fulla som fan! Först förfest på Östermalm, redan där var jag full sen taxi till CAFÉ OPERA där de var tjugoårs gräns men jag kom in. Utan leg! Och jag är fan sexton! Men nu ska jag sitta på bussen, utan klackskor dom tog jag av mig och gick genom Stockholm i strumpor, men ska försöka att inte spy! Vi hörs på morgon när jag är bakfull...

Se mig?

Jag svälter. Men jag har vunnit.
Jag har kämpat. Men ja ghar lyckats.
Jag har nu besegrat kampen mot hungern.
De är den första tiden som är värst.
Den är nu över.
Jag känner inte längre när jag är hungrig.
Fuck yeah!! :)
En personal kom upp till mig efter jag hade gått och lagt mig igen. Han sa: klockan är halv ett jag är inte dum i huvudet. Jag märker när du går och lägger dig.
Jag tänkte: om du märker när jag sover, varför märker du då inte när jag inte äter?
Har du inte hört den varje dag när jag säger jag är inte hungrig?
Ser ni inte att jag kastar min mat när vi är på utflykt?
Alla ungdomar ser och försöker få mig att äta.
Så ja ni är dumma i huvudet.
Hahaha dom väcker en ju klockan elva och jag sover lite konstigt och personalen garvskratta när jag sov så. Nästa gång dom skulle väcka mig tände kom lampan och gick, dom låste inte dörren! Jag gick upp släckte lampan och la mig igen. Två ungdomar kom in, en la sig på mig och en tog mitt täcke. Då tog jag kudde över huvudet och dom kastade bort dom! blä sen gick jag upp, tog min medicin, vägra äta och gick och la mig igen.

blade around my wrist

Hej mina läsare! Idag åker vi ut till grinda för att göra något. Och de tog typ BARA personalen tio försök till att väcka mig. Det är underbar dag och jag vill absolut inte ligga i sängen med täcket över huvudet.

okej. Någon som trodde på mitt försök till ett posetivt inlägg?

Trauma girl

Idag: totalt intag av 447kcal.
Hamnade på minus sidan med de jag har förbrännt extra idag.
Dagens hets: en rulltårta (igen?! äh extrapris) och smarties.

Har spelat minigolf med min familj på siggesta gård idag.
Det är de ända jag har att säga om dagen är redan skrivit.

Matinlägg

Det går åt fanders med maten.
Idag har jag ätit:
Frukost: En bonaqua päron 40kcal
Lunch: En kokosboll och energidryck sammanlagt 158kcal
Middag: En hel rulltårta som kräktes upp igen....

Kvarnbadet

Idag ska vi till någon utomhus pool i Vallentuna men tänker inte bada men följde med iallafall. Sitta i gräset och ta en cigg, vi får ju ändå 40kr att handla för så de blir väl en Coca-Cola light och något att äta eftersom jag har inte ätit något och kommer annars inte äta förren fem om jag ens äter då.. jag är i svält period igen. Känns konstigt att vara vid en pool eftersom de var tre år sen jag var vid något senast.... och de är ungefär så länge jag har skadat mig. Sen är de mycket folk, jag får ångest, rakbladet hänger runt halsen och jag vill inte sola armarna för mamma har dunkat in i mitt huvud att det är dåligt att sola ärr eftersom hon tejpade över dom förra året men nu blev dom för många att de blev för mycket. Men nu sitter jag iallafall här på badet....

Huvudvärk....

Dom andra gick till Statoil och köpte chips men orkar inte följa med för har skit ont i huvudet men de löser man med cigg och saft :) men nu ligger jag i soffan med två personal och kollar på två och en halv män.... och nu ska dom göra varma mackor också lyx haha men borde verkligen äta. Har bara ätit yoghurt och daimklubbor idag. Och så mitt vanliga levebröd: cigg och Coca-Cola light sen ska jag påpeka att saften innehåller 1kcal per glas.... jävla Äs unge jag är!

Varför började jag må dåligt?

Hoppas det är okej för personen som skrev detta att jag lägger ut allt, annars säg till..
Vill någon annan fråga något så FRÅGA :D
Anonym om Jag försöker:
Hej, läste igen hela din text. Och förstog en liten del av det du menade. Jag har inga självmordstankar men kan må riktigt dåligt ibland. Som dig det märks inte som en skugga. 
Jag är ett väldigt dålig självförtroende över vissa saker. Tex. när ja skriver det här till dig. Ska ja skicka elr inte. Förresten låter nog som en ren egoist oxå. 
Ååh allt blir så jobbigt att tänka så.
Haha, du tkr nog säkert att ja är en idiot. 
Btw. 
Hoppas att det går bra att ja ställer en fråga? 
Men vad var det som gjorde att du började må dåligt?

Vill dig inget dåligt, vill bara veta om det finns nån att snacka med då och då. 
(men du behöver inte ens svara på det här) 
Kram
Såklart jag inte tycker du är en idiot!
Det är väl lite komplicerat att säga vad som i grunden orsakade detta men genom samtal och så har jag insett att alla saker har bidragit med sin egen del till detta.
När jag var mindre alltså upp till 6års ålder var jag väldigt rädd av mig, jag försvann ofta i en egen värld och såg jag något så gick jag dit utan att bry mig om något annat. Har en bild på mig och min syster från när jag kanske var fyra år då jag var borta och min syster sitter och håller fast mig så jag inte skulle gå därifrån.
När jag började i skolan så blev jag mobbad från första början och de har satt spår i mitt självförtroende. Jag ville inte visa det för någon och när jag mådde dåligt började jag äta. Vid femman och sexan gick dom saker väldigt snett.
Här finns det ingen förklaring på allt som hänt tills nu när jag ska börja gymnasiet om en månad. Ätandet övergick i kräkningar och svält. Ett dåligt förhållande ersattes av ett annat. Jag tog substanser för att klara av ett dygn av röster och ångest. Vänner försvann och jag hittade aldrig någon att lita på. Min kille tog livet av sig. Jag sökte desperat efter bekräftelse i en gångs ligg. Jag har idag lidit av självskadebeteende i tre år och svår Äs i fyra. Rösterna vet jag inte riktigt men dom senaste två åren har dom varit väldigt starka.
RSS 2.0