jag famlar i mörkret men hittar inte de jag söker

Fråga mig inte hur jag drog mig ut ur huset, åkte för att hyra film o handla. Men nu ligger jag i sängen, i mitt mörker. Det är ingenting längre allt bara är tomt och tyst, inte ens tankar utan bara totall tystnad. Det är läskigt och jag är rädd. Rädd för mig själv....

har liksom bara ingen energi kvar i kroppen..

Klev upp strax efter ett och var i huset knappt två timmar innan jag gick upp och la mig under täcket igen, där jag ligger nu alltså. Har inte heller fått i mig någon mat förutom lite godis jag hade brevid sängen. Jag har bara ingen energi orkar inte gå upp för trappan, orkar inte gå ut och röka, orkar inte göra något att äta, orkar inte klä på mig har inte tagit av mig mitt nattlinne sen annandagen bara dragit på mig mjukisbyxor när vi ska till mataffären eller hyra film, orkar inte duscha, orkar knappt kolla på tv utan ligger och stirrar in i väggen och har avril lavinges nya album goodbye lullabye i bakgrunden.. orkar bara ingenting..

life and death

Det är som en balansbräda mellan liv och död. Går jag lite åt fel håll så vet jag inte vad som ska hända.. jag vill inte längre. Jag orkar bara inte.

Vet ni hur det är?

Att leva med viljan att dö?

När man inte längre ens kan lita på en själv. För när tankarna och minnena tar över finns det bara en sak i mina tankar, att dö. Det är då jag inte kan ansvara för mina gärningar längre.

Vet ni hur det är att leva som mig?
Men en jänt uppskärd o infekterad arm?
Med sömnlösa natter?
Genom ångestattacker?
Med viljan att dö.

Ni kan inte säga att ni förstår för det är ingen som gör. Men det är heller inte så många som kan lyckas se igenom min skal. För hur kan man tro att något är fel? För jag går i skolan, jag sköter mina sysslor, jag äter och jag ser ut att vara glad när jag skrattar. Men det är så långt ifrån sanningen. Jag är jämt i skolan men de ytterst få gångerna jag vägrar gå till skolan är när det har gått så långt att jag inte själv vet om jag kommer komma till skolan eller om jag bara kommer sitta på perrongen och tänka på att hoppa framför tåget. 

Jag kommer ihåg en händelse i slutet av maj när jag vägrade gå till skolan. Personalen trodde det var för att Carmen också var hemma den dagen fastän jag bara satt och grät. Personalen lämnade mig i fred på rummet i flera timmar och jag fick nog, jag tog ett rakblad och försökte skära upp handleden. Jag kommer ihåg att jag stod i mitt fönster, menan blodet droppade ner på golvet, personalen stod utanför och klippte gräset och garv skrattade. Ärret syns fortfarande på min handled så tydligt och lägger man fingret även ärret så är ärret precis över pulsådern. Jag lovade en personal då att någon gång skulle jag berätta vad som hände och jag vet att han läser detta. För sanningen var, att den dagen ville jag bara dö. Jag tar upp detta nu efter som i denna stund vill jag dra rakbladet över handleden och kanske komma lite djupare och ta sönder pulsådern.

För det när jag ligger ensam i mörkret i mitt rum så börjar mina tårar att rulla nerför mina kinder. Jag kan då ligga i timmar bara stirrandes in i väggen. Men när inte tårarna rullar, när det helt enkelt inte kan komma fram några tårar så låter jag blodet symbolisera mina tårar istället.

Man kan inte säga att man förstår förren man varit i samma situation själv. Förren man verkligen kan säga det efter erfarenhet. Men man kan aldrig förstå helt, för allas historier är annorlunda.

sömnlös..

Ännu en natt ligger jag sömnlös och stirrar upp i taket....

The sims 3 <3

Var på dåligt humör eftersom jag inte hade sovit något inatt när mamma ringde mig i morse vid typ elva och ville att vi skulle träffas och jag vägrade.Sen ringde hon mig för tio minuter sen och då var jag på lite bättre humör, hade kommit upp ur sängen och det gör väl ganska mycket ;)
Så frågade hon vad jag gjorde och jag svarade att jag skulle spela the sims 3 hennes reaktion: "Jaa... the sims kan ju göra vem som helst på bättre humör!" HAHA xD
Jag har väldigt många i the sims 2 men nu har jag i the sims 3:
Expansionspaket
-Husdjur
-Drömjobb
-Kvällsnöjen
(Leva livet)
Prylpaket
-Utomhuslyx
-Lyx och design
(Stadsliv och gasen i botten)
Dom inom parantes är de jag ska köpa så fort jag får pengar för då är min samling komplett!! :)
Men nu ska jag göra ett stall med de nya expansionen HUSDJUR :)

Är det för mycket begärt att få sova igenom en HEL natt??

Jag somnade igen vid nio och vaknade nu helt genomvåt av svett. mardröm. samma som jag haft sen jag var fyra. den kommer tillbaka då och då och gör mig rädd som så många år tidigare. fastän jag sover med öppet fönster, orkade inte stänga det efter att ha rökt genom fönstret inatt, så svettades jag när jag vaknade..

hejhej

Har gett upp hoppet om att få sova.. har väl sovit en timme till kanske men sen klockan fem har jag varit klarvaken.. men en klassiker är att jag lär somna en halvtimme innan personalen väcker mig om jag känner mig själv rätt :/

mobilskärmen lyser starkt i mina ögon

Någon annan som har svårt att sova? hitills hr jag bara sovit typ en timme sen klockan tio och de senaste två timmarna har jag spenderat med att ligga och stirra upp i taket och tänka. Nattångest.

Countdown

Det är 5dagar kvar till nyår.
5dagar till ett liv avgörs.
Jag har 5dagar på mig.

Det finns bara så mycket en person kan klara av. Varje år säger jag att jag ska börja om ändå känns det som att jag stampar på samma ställe, liksom inte kommer någon vart. dock är jag väldigt röksugen! har inte rök på hela julafton för mamma förbjuder det.. funderar nästan på att röka på terrassen nu när alla sover..

NU FÖR FAN GÄLLER DET


She strikes a pose
but she dies inside
but nobody knows she's a beautiful Suicide


`
Känner mig lagom glad och älskar livet (???)

Ibland stannar man bara upp i något, liksom bara fryser till

Jag har fötterna på marken och huvudet i luften så jag gissar väl att allting gick bra på denna dag som kallas julafton.

Igår natt och natt har och ska jag sova hemma men i morgon blir det att åka tillbaka till mitt behandlingshem. Alla gäster har åkt hem förutom farmor som bara väntar på sin färdtjänst. Sen ska jag sova för jag är cså jävla trött, kan fortfarande inte sova på nätterna utan ligger och halvslumrar.

bjuder på den enda jullåten jag faktskt gillar :)


skriver nog mer imorgon har bara väldigt svårt att skriva med lösnaglar hahaha xD

Dan före dopparedan

Hej!
Sitter hemma hos min datpr hos mina föräldrar. Ska åka tillbaka till boendet den 25dec så firar julen hemma :) Var väl egetnligen bara det jag ville säga

GOD JUL

jul jul strålande jul :@

Jag är en sån person som med lätthet kan ligga i sängen 15-16 timmar som jag vill säga att jag gjorde idag haha xD sen julfirande idag.. inte vad jag var på idag kan man minst säga..

nu är det över

Hade ett jobbigt möte idag och kunde inte sova. men skolavslutning och möte är avklarat så nu ska jag vila upp mig, börja om från början och ta ett djupt andetag. Good night readers!!

jag vill inte..jag..orkar..inte..

Snälla kan inte jag bara få dö?

jag står på min bro och tittar ner mot rälsen. Tänker ska jag hoppa och jag får en klump i halsen. Livet är ett spel och jag fick nitlotten..

Andetag

Jag kan fortfarande känna hans andetag i min nacke, hans hotfulla viskningar i örat fast det nu har gått fyra år så kan jag fortfarande känna andetagen i min nacke. När han drog men nageln precis under hårfästret. Det går rysningar genom min kropp bara vid tanken på det....

-

Live your day as it might be your last. You never know if your going to die tomorrow.

FML

FMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFML

Jag överlever ju iallafall..

Have you ever confused a dream with life? Or stolen something when you have the cash? Have you ever been blue? Or thought your train moving while sitting still? Maybe I was just crazy or maybe just a girl, interrupted.

Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen utan ligger med min skoldata och lyssnar på musik, Nine inch nails låt: hurt ♥♥
Har inte heller ätit frukost eller lunch för den delen heller, har bara ingen aptit idag. Jag pratar bara om det är totalt nödvändigt och kommer säkert spendera hela dagen i sängen.

This is war. And i'm losing.

Allt jag vill är att lägga mig ner och förevigt sova.

Jag ger snart upp.

Varför ska man be om hjälp när man vill göra det man vill?
När man vet att be om hjälp betyder att bli stoppad?
Varför ska man då be om hjälp?


Jag orkar inte längre och jag vill inte att ett nytt år ska börja. Jag orkar inte med livet ett ytterligare år.
Jag vill lägga mig i sängen och aldrig vakna upp igen.
Den enda som hållit mig i liv såhär länge är underbaraste Emma LOVE YOU <3

varför lever jag?

Jag. Orkar. Inte.

så vacker låt!! <3

Utanpå tror ni att jag är så glad
men egentligen kämpar jag för att klara av en enkel dag
ni ser hur jag skrattar, ni ser hur jag ler
men inuti min kropp så orkar jag inte mer.

Jag vill dölja min smärta
så ni tror att allt är perfect för mig
men hur ska jag kunna spela
vet jag ens det själv?
spelet är svårt och det finns inga regler
människor gör som de vill
utan att nån ser det.

Hålet i hjärtat
det kryper längre upp,
och sen stannar det i halsen
sen åker det ut ur mun.
Jag äter men svälter endå.
får ingen näring energi eller så.
Jag går in på mitt rum
och klättrar upp i sängen,
jag vill bara vara ensam
men då kommer ångesten.
Jag lever kontrollerat får aldrig vara ensam
att ha det tyst och vara själv
det är min längtan. 

Som ett litet barn
som söker efter svaret
Varför lever jag ?
Som ett litet barn
som har fått känna smärta,
Varför lever jag?
Varför lever jag?
Varför lever jag?
Som ett litet barn
som söker efter svaret
Varför lever jag ? 

Pojkar och flickor
det finns många som mår dåligt
en del har fulla hjärtan
fast mitt är ihåligt
de säger åt mig att vara glad
det är lättare att vara
om man känner som man gör
kan man ingenting klara
jag vill att ni ska tro
att jag är en lyklig tjej med framtid
sanningen är såren
bränner nog föralltid.
Ingen vet det innersta
inte ens de närmsta
om jag säger min sanning,
de är alldeles för hemska
jag vet inte om jag vågar
ta mitt liv och vara feg,
men mitt liv är precis som en jävla LEK
kan ni sluta någon gång
och bara lämna mig ifred?
jag älskar de som bryr sig
men ni andra har FEL!
Vilken väg ska jag vandra nu
och vart ska jag gå?
är det någon som vet
något du kan svara på?
nu kollar ni på mej
och jag känner hur de spottar
allt du en gång var
det va fan på låtsas.

Som ett litet barn
Som söker efter svaret
Varför lever jag ?
Som ett litet barn
Som har fått känna smärta
Varför lever jag ?
Varför lever jag?
Varför lever jag?
Som ett litet barn
Som söker efter svaret
Varför lever jag?

Blodröda sängkläder och uppslitna handleder

Jag bröt en pepparkaka i tre delar idag, och då får man ju önska sig något.
Jag önskade att imorgon skulle jag inte vakna upp för då skulle jag vara död.


Jag orkar inte längre.

Livet är bara inte värt att leva längre.

Jag är så svag, så svag.
Jag faller
jag är
misslyckandet
svär åt mig
mina muskler krymper
du ber mig bära
men du säger ju jämt hur
kroppen bryts ner
andetag
efter andetag
hur många
har jag?

Day 7: Follow the directions (Lauve) Tags: death blood hand suicide emo scissors wrist bleed commit slit cuthere

Kanske inte idag, imorgon eller om en vecka. Men någon dag kommer jag inte orka längre.

Försöker att ta mig igenom skolan idag. Har insett att jag måste upp halv sex imorgon för att hinna till skolans lucia firande :'( Men imorgon fyller även mamma år så henne ska vi fira :)

Försöker tänka posetivt och klara mig igenom en till dag.
Jag kanske inte dör idag eller imorgon.
Men dagen kommer även fast jag undviker den.

tiden försvinner framför mina ögon men jag orkar inte göra något åt det..

Hade en rolig dag igår med småungarna, mina små kusiner och busfröna som är fyra och sex <3 blev massa pepparkakor iallafall xD
på kvällen när jag var tillbaka på mitt boende körde vi "jag har aldrig" frågor. En fråga kom upp "jag har aldrig varit förlovad" och jag drack. Ja, jag har varit förlovad alla ungdomar vet det men min kontaktperson satt brevid oss och blev chockad men carmen sa åt henne att vara tyst för att min historia var för sorglig men det fick mig att börja sakna och tänka..
idag har jag inte gjort något annat än att ligga i sängen och gå ner och röka. Christoffer stjärnefeldt. Jag ska möta dig i portarna till himmelen! jag lovar. jag kommer snart!

Tårarna blir till blod

Istället för att gråta låter jag blodet från min arm symbolisera tårarna som inte rinner från mina kinder.. 

Men efter regn kommer solsken, Skitsnack! Efter regnet kommer mörkret och solen blev iskall.

Klockrent!

Vi har rast och jag sa åt lino att klätta upp för en stege som finns bakom en dörr där man kan gå upp i en lucka precis när lino typ är uppe så kommer våran lärare. Jag och två andra går snabbt därifrån och börjar asgarva. Lino klättrar ner och ser snart läraren. HAHAHA ! xD

Vill skriva något

Hm.. vet inte vad jag ska skriva just nu haha men ändå vill jag skriva något ;)

Maryam och jag bråkar fortfarande med inte så mycket efter slagmål i måndags så börjar vi lugna ner oss, vi skriker iallafall inte åt varandra. Och med slagsmål menar jag att hår åkte av, carmen har ett bitmärke på kinden alltså äkta fucking catfight xD
Älskar min reaktion i måndags natt, en personal kom in varje timme på natten och tillslut frågade hon och jag ville åka in till bup. Min reaktion? Skräckslagen min, snabbt skakande på huvudet och drog täcket över huvudet. Vill man tvinga in mig till akuten och avdelningen får man fan köra dit mig i ambulans eller dra in mig!

Mitt nya motto: vägra att lägga in mig själv ingen! Jag tänker in vistas i korriodorerna på avd syd jag har kommit där i från..

Från ett år sedan då jag mådde som värst och var inlagd. Jag hade smugglat in tabletter och slagit sönder några tallrikar.. Klockren bild eftersom jag ligger i avdelningen säng och ramar in Stockholms läns landsting som det står på alla sänglakan ;)


Korridorerna på avdelningen

Tiden läker sår

Tiden läker såren
Men efter såren
Kommer ärren
Ärren finns alltid kvar
Som en påminnelse
Det försvinner aldrig
Kanske bleknar ut med tiden
Men dom finns alltid kvar


Det är tufft nu.
Sitter i skolan och lyssnar på gamla låtar och minnen dras upp igen.. Det är som när man river upp ett sår. Det tar ännu längre tid för såret att läka igen. Jag tar mig igenom skoldagarna, jag gör det jag ska och jag kanske ler. Men varje gång jag skrattar känns det som jag ska spricka. Att min provisoriska lösning kommer att gå sönder. För man kan inte laga en trasig kropp med tejp. Jag försökte laga mig med silver tejp men jag faller ändå i bitar. och det är som man säger: om det inte går att laga med silvertejp är det trasigt.

Jag vill bara gråta just nu. Lägga mig ner i sängen och aldrig vakna mer. Varje gång jag vaknar tänker jag att jag inte är död. Då drar jag täcket över huvudet och hoppas att jag kommer dö. Under täcket är min verklighet. Lakanet blir blött av tårarna och täcket stänks av blodet....

This is my reality
This is my whole story
Looked up in this madness

bara lilla mig..

En liten update från under täcket där jag har slagit mig till ro :) dock börjar det bli lite ont om luft här under haha xD

fight, fight, fight, fight

Jag måste fortsätta kämpa. Jag kan inte ge upp nu när mitt liv bara har börjat.

För detta är ett krig.
Ett krig jag tänker vinna.
Men jag måste kämpa.
Kämpa. KÄMPA!
Annars kommer jag attt stupa
.

Dock vill jag ge upp nu....
Fiende står med knivspetsen mot mig.
Redo att slå sitt sista slag.
Det som får mig att stupa.

Detta är krig. Blodigt allvar.

The more scars, the more hidden secrets

gissa vad ;)

Klockan är ett och jag kan inte sova som vanligt! Det underbara är att jag ska fucking upp om fem timmar, orkar inte! Pallar inte.. dagen har varit helt knas! Skriver mer imorgon då jag inte bloggar från mobilen ;) kan säga såhär, carmen har ett rejält bitmärke på kinden och jag har ett på handen.. kul va?

I'm so tired but I can't sleep..

Allt är bara mörker. Eller finns det kanske något litet ljus där också? Eller vänta... nej... det finns bara mörker.

Personalen frågade om jag ville stanna hemma idag eftersom helgen bara har varit kaos men jag gick till skolan. VI har prov i vård och omsorg imorgon och jag måste verkligen försöka fixa provet. Sen efter lunchen har vi svenska och jag kan inte svika min grupp där så sitter i skolan nu då, med ångest..
Kanske skippar medicin lektionen idag om jag inte orkar för jag kan fortfarande inte sova på nätterna så sover som vanligt i skolbänken haha eller ja.. inte kul..
Dagen började inte ens bra, den började med att personalen la om såren på min arm och att jag kom försent till skolan. Detta lär ju sluta bra!

Mamma. Jag älskar dig!

Det blir bara svårare för varje dag nu. Jag är på gränsen och nu faller jag. Förra veckan stod jag på västerbron, på dess högsta punkt, och tittade ner tänkte att om jag hoppar nu så är allt över.
Tårarna bränner bakom ögonen men kan inte gråta längre.
Allt bara känns värdelöst, jag kan inte hålla maten och jag klarar inte av skolan längre. Somnar på skolbänken för att jag inte kan sova på nätterna och ligger under i nästan alla ämnen. Alla prov jag får tillbaka är antligen E eller D.
Efter gårdagen började jag tänka och jag tänkte över mitt liv och kom fram till att jag faktiskt inte har något att leva för. Allt är bara värdelöst. Det kommer aldrig bli bättre igen.
Jag kommer aldrig få må bra igen..
jag är trött på att jämt stå på gränsen. Jag är trött på att klara mig genom livet utan några som helst marginaler!

Maryam om du dör så tar jag livet av mig

Rubriken är ett löfte som jag gav till maryam för ett år sedan. Efter att ha spenderat de senaste dygnet trott att du hade tagit livet av mig fick mig tänka på mitt eget liv. Att ta ett beslut nu. Jag orkar inte. Jag har bestämt mig vägen nu.

ARRRRGGGGHHHH

JAG BORDE INTE FÅ RÖRA TELEFONEN NÄR JAG ÄR FÖRBANNAD !!

Nostalgi <3

Skippar pianot idag och sitter med Marri i biblioteket haha länge sedan man satt och väntade på teater ;)
Några stycken är kvar i vår gamla grupp och jag kände bara för att kolla på en gång funderar faktiskt på att kanske börja på teatern igen istället för piano :)

Diskriminering

Har etik nu och vi kollar på en film och diskriminering. Hur man kan diskriminerar för kön, handikapp, att att en fysisk sjukdom eller har en annan stil. Det främsta som pratar om är att frågan om löner på olika jobb mellan kvinnor och män. Men egentligen är ett av det största problem i diskriminering, enligt mig, psykiskt sjukdom.
Även stil tycker jag är ett stort problem.

Med att bli diskriminerad p.g.a stil vill jag bara säga en liten snabb sak om för det tog dom upp i filmen. Idag när jag gick till skolan fick jag hur många blickar som helst för att jag inte passar in i normen. Jag har rosa-lila hår och svarta kängor med neon gröna och skrikrosa skosnören, svart sminkad och helt svart klädd. När jag går ut på stan så kollar folk på mig. När jag sitter på pendel så kan människor som sitter bredvid stirra på mig hela resan. Jag tänker "okej dom kan få stirra, dom kan få tycka jag är sämre än dom" men det är såklart att männsikor fortfarande påverkar mig. Jag har haft t.ex. gamla människor som kommit fram till mig på stan och undrar hur jag kan gå så ut såhär och vad mina föräldrar tycker och skälla ut mig p.g.a min stil. Allt gäller egentligen att man inte passar in i normen.

Ämnet diskriminering kom väldigt bra passande för att jag har kollar på flera olika dokumentärer om självskada bland annat en länk här (http://www.youtube.com/watch?v=NJoKgUfmghk) har även sett flera om att vara psykiskt sjuk och allt går ju ner för att gälla om diskriminering, om hur folk ser på oss som är psykiskt sjuka. Finns också ett bra inlägg om skillnaden mellan fysisk och psykiskt på en blogg, http://ventrikelflimmer.blogg.se/2011/november/utkast-nov-23-2011-1.html. och även dokumentären om berny blue http://www.youtube.com/watch?v=lDjuMGrhJKI. Även en bra uppsats: http://gupea.ub.gu.se/bitstream/2077/9933/1/Sandstroem_uppsats.pdf.

Men nu till det jag ville komma till diskrimineringen om psykiskt sjuka.
Själv har jag varit med i flera situationer. Jag har fått lappar i mitt skåp där det har stått "jävla emo, gå och häng dig" "skär dig djupare så vi slipper en till som låtsas må dåligt". Mitt skåp har fått orden Emo inristat i sig i åttan. För i åttan så brydde jag min inte så mycket i skolan. När det var sommaren satt jag och Maryam på skolgården med varsin cigg och cider. Jag hade linne på mig, mitt på skolgården, folk tittade barn som gick förbi sa till sina föräldrar men jag och Maryam satt kvar men det var då orden började flöda efter mig. Men jag brydde mig faktiskt inte. Det var ingen i min klass som sa något utan de var bara dom i årskursen över mig. Men när jag den sommaren gick utan långärmat på stan så fick jag blickar, gamla tanter kom och sa till mig att jag borde skämas. Jag hade en annan blogg förut och fick massa kommentarer. Jag la aldrig ut några bilder på mina armar men jag skrev om hur jag mådde. Jag fick massa kommentarer om att jag skulle sluta tycka synd om mig själv och att andra hade det värre. Jag tog bort kommentarerna och svarade inte på dom. När kommentarerna fortsatte så bestämde jag mig för att ta bort den bloggen tillslut.

Det är ju bara att nämna orden psykiskt sjuk så blir folk obekväma och få på en gång fördommar. När man ska söka jobb och det kommer upp att man är psykiskt sjuk så kanske man inte få jobbet, för vem vill ha ett psykfall på sin arbetsplats? Vem vet den kanske blir våldsam och så tänker inte arbetsgivaren betala för sjukskrivning.
En undersökning, CEPI, visar att ca hälften av de tillfrågade som har psyksikt ohälsa upplever sig diskriminerade av sin familj och var tredje av sin partner. Drygt hälften anger att de blivit diskriminerade av den psykiatriska vården. Studien kan hämtas här: http://www.cepi.nu/Portal/Aktuellt/diskrimineringsstudie
Även fast man är psykiskt sjuk betyder det inte att man ska bli diskriminerad och underskattad av alla andra människor. Man kan vara psykiskt sjuk fastän man är engagerad för det man jobbar med. Jag är engagerad i skolan, jag vill göra det jag gör nu och jag klarar mig.

Man väljer inte att bli psykiskt sjuk men man kan göra det bästa av det att leva ett så normalt liv som möjligt. För att kunna få göra det måste man få samma möjligheter som andra.

Läs länkarna så förstår ni mer av vad jag menar!
Oj, blev väldigt långt men Tack för mig :)

Sitter i skolan

Fick nyss tillbaka mitt medicin prov och fick E. Märker att jag klarar mig igenom skolan som jag klarar mig igenom livet. Just på gränsen. Men jag klarar mig ju. Jag klarar mig alltid. Jag må balansera på en gräns men än så länge har jag balenserat på den gränsen i fyra år.
Ända sen den dagen för fyra år sedan då jag stod på skanstullsbron och sträckte mig över vattnet.
Ända sen den dagen för fyra år sedan då en del av mig hoppade nerför bro kanten.

Minnen
Hade glömt bort denna låt tills några tog upp den på datorn i klassrummet och började spela den. Nu sitter jag i klassrummet och lyssnar om och om igen på denna låt och jag är hur nära inpå tårar som helst..
Denna låt lyssnade jag på i sexan när allting började. Jag lyssnade på den när jag ensam gick runt på rasterna. När läraren försökte trösta mig när jag satt i klassrummet och bara grät tills hon tog ut mig och satt med mig i en soffa på fritis istället. Känner en tår falla ner för kinden igen. För det var i sexan allt gick käpprätt åt helvetet.
Denna låt lyssnade jag på och grät.

Manic Panic

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG !!

Jag har klippt av mig mitt långa hår i tisdags och igår färgade jag underhåret svart. Min gudmor som klipper mitt hår har förbjudit mig att använda hårfärg med väte men har sökt runt på datorn och sett att den rosa färgen jag vill ha inte har väte i sig!! Så idag ska jag åka och köpa rosa hårfärg hihi :) Resultatet kommer nog imorgon :)

p.s sorry för att jag inte har bloggat har bara inte orkat på sistonde..

Bilden är precis när jag hade klippt mig så inte när jag har färgat det :)

RSS 2.0